reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake Level 20 RGB Battlestation, aneb svítící herní stůl

13.5.2019, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake Level 20 RGB Battlestation, aneb svítící herní stůl
Pokud hledáte stůl pro svou sestavu a nevíte, co s penězi, nebo se chcete podívat na další herní hračku, máme tu motorizovaný Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk od společnosti Thermaltake. 
Počítačové stoly vybavené motorky pro výškové nastavení desky byly vždy v případě IT společností doménou firmy Lian Li, která dostala na trh třeba model DK-05, což však není pouze stůl, ale zároveň i počítačová skříň zajišťující rovněž chlazení naší sestavy. Thermaltake Level 20 RGB Battlestation Gaming Desk je přeci jen poněkud jednodušší zařízení, které představuje pouze výškově stavitelný stůl, jehož deska se může nacházet ve výšce 70 až 110 cm nad zemí. Můžeme si ji tak vyslat až do výšky, která nám umožní se ke stolu postavit (pokud neměříte dva metry) a občas se na chvíli protáhnout, abychom pouze a jen neseděli. 
 
 
A pokud jde o společnost Thermaltake, není vůbec divu, že její stůl je vybaven RGB podsvícením, a to v podobě lišty obepínající celou desku. Škoda, že Thermaltake nenabízí zároveň i verzi bez RGB lišt, ostatně ne každý má zájem při hraní pravidelně dostávat epileptické záchvaty a jednodušší model by měl být i levnější. Motorizované stoly ale vyrábí i jiné firmy.
 
 
Level 20 RGB Battlestation ale jinak vypadá dobře. Kostra je postavena z oceli, skla a hliníku a dle specifikací snese zatížení až 150 kg. Obdélníková deska stolu má rozměry 165 x 75 cm a je 3 cm tlustá, přičemž její povrch je upraven tak, aby ani nebylo nutné používat podložku pod myš. Deska stolu má základ v MDF desce, v níž jsou otvory pro protáhnutí kabelů k monitoru či dalším periferiím. Samotný stůl váží 68 kg a jeho podstavce jsou opatřeny ochrannými gumovými došlapy, aby nepoškrábaly podlahu. 
 
 
Máme tu také obvyklý ovládací panel s displejem, který umožní uložit do paměti čtyři polohy. RGB podsvícení lze synchronizovat s produkty TT RGB PLUS s využitím stejnojmenného softwaru nebo iTAKE, a to pomocí rozhraní USB 2.0. 
 
 
Stůl je dodáván v krabici, z jejichž rozměrů je jasné, že jeho deska je rozdělena na dva kusy, což však nevypadá jako zrovna ideální provedení. Přiložené video ukazující složení a zprovoznění stolu nám to potvrdí a ukáže také detaily, jako je obnažená MDF v otvorech pro kabely. Každý, kdo s tímto materiálem pracoval, ví, jak jsou jím tvořené desky ze stran choulostivé, pokud nejsou nějak ošetřeny, nicméně později se ukáže, že do těchto děr patří plastové krytky, které je snad ochrání i před tekutinami, přičemž skládanou MDF desku nakonec pokryje tlustý potah z materiálu, z nějž se tvoří také velké svinovací podložky pod myši (a klávesnice). 
 
A to vše si můžeme koupit za 1199 USD. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama