reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Abacus Computer uvádí nový věrnostní program AkCent

6.6.2005, Petr Hájek, aktualita
Abacus Computer uvádí nový věrnostní program AkCent
Abacus Computer, distributor komponent a periferií v České republice a výrobce počítačů Zajímavá sestava (www.zajimavasestava.cz), představuje nový věrnostní program pro své zákazníky. Věrnostni program s názvem AkCent byl odstartován v...
Abacus Computer, distributor komponent a periferií v České republice a výrobce počítačů Zajímavá sestava (www.zajimavasestava.cz), představuje nový věrnostní program pro své zákazníky. Věrnostni program s názvem AkCent byl odstartován v pilotním provozu v druhé polovině měsíce dubna a nyní je po veřejném testování připraven zvýhodnit věrné zákazníky společnosti Abacus Computer.

Jedná se o společný rámec pro dílčí kampaně s jednotlivými komoditami, kdy budou zákazníci při nákupu prostřednictvím internetového B2B obchodu Netkoloniál získávat na své individuální účty body. Přitom body z jednotlivých kampaní se načítají dohromady a zákazník tak má možnost rychleji ušetřit na zvolenou odměnu. AkCent je plně automatický věrnostní program, což znamená, že zákazník rozhoduje sám svými nákupy o tom, kolik bodů se mu objeví na kontě a stejně tak sám rozhoduje zákazník o tom, kdy a za co body utratí. K dispozici je kompletní portfolio společnosti Abacus Computer, přičemž jediný rozdíl oproti běžnému nákupu je ten, že v konečné úhradě se nevolí platba penězi, ale body z konta. Odměnu si u nás zákazníci mohou vyzvednout osobně nebo jim bude zaslána na zvolenou adresu přepravní službou. V nejbližší době se mezi odměnami objeví i nejrůznější poukázky.

Věrnostní program AkCent se týká pouze registrovaných obchodních partnerů (firem s IČO). Program se neustále vyvíjí, pro aktuální informace tedy doproručujeme průběžně zavítat na webové stránky www.abacus.cz. Kompletní portfolio produktů českého distributora IT, společnosti Abacus Computer, je k nalezení v internetových obchodech www.netkolonial.cz (velkoobchod) nebo www.zajimavasestava.cz (koncoví uživatelé).


reklama