reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Agony úspěšně financována, zavede nás do pekla

29.11.2016, Jan Vítek, aktualita
Agony úspěšně financována, zavede nás do pekla
V dnešní době na crowdfunding spoléhá řada herních titulů a mezi ně patří také Agony, hororová hra pro PC a konzole, ve které budeme koumat, jak se dostat z pekla. To má být zvláště výživné ve VR headsetech.
Počítačová hra Agony už zdaleka není na počátku svého vývoje, neboť cílem je ji vypustit na trh pro PC, Xbox One a PlayStation 4 již v druhé čtvrtině příštího roku. Až nyní ale probíhá její financovací kampaň na Kickstarteru, jejímž cílem ale bylo pouze příhodných 66.666 kanadských dolarů. To už bylo překročeno a pokud se částka vyhoupne nad 150 tisíc, jako že asi ano, tak se mohou majitelé příslušných headsetů těšit na podporu VR.





A o čem je vůbec Agony? Příběh je prostý, naše duše je uvržena do pekla, což ukazuje i zveřejněné video a právě z pekla budeme hledat cestu ven. Jedinou cestou je najít jistou Červenou bohyni (Red Goddess) a našimi prostředky budou nižší démoni, jež můžeme ovládat a použít, jak uznáme za vhodné. Před těmi vyššími ale bude lepší se schovat do stínů.


Na hru se již vybralo dost financí na to, aby se rozšířila o další slíbené věci. Díky financím navíc si budeme moci svou postavu prohlédnout ve 3D, takže půjde i o hraní z pohledu třetí osoby, pak bylo slíbeno více závěrů kampaně pro jednoho hráče a jistý Agony mode. Jde o režim hraní v automaticky generovaných úrovních, kde se budeme snažit dojít co nejdál, než nás nějaký démonek dostane, takže jde o tzv. survival.

Dále se očekává výber dosti financí na zmíněnou podporu VR headsetů a pak už je značně nejisté, zda dopadne také přídavek v podobě soubojů s bossy, výběr více postav pro hraní a nakonec tu je neupřesněná Agony Extreme Edition, ale to by se muselo vybrat desetkrát více, než jaký byl cíl. Pokud máte zájem, můžete tvůrce podpořit a svou kopii si předběžně zajistit zaplacením přinejmenším 25 amerických dolarů. To ale platí pro PC verzi a konzolová přijde na 35 USD. Co se týče verze pro VR, ta přijde jako samostatně dostupná hra, ale bude zdarma pro všechny, kteří vlastní klíč pro klasickou verzi.

Zdroj: Kickstarter

reklama