reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus obohatil Republic of Gamers o řadu nových produktů

15.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Asus obohatil Republic of Gamers o řadu nových produktů
Společnost Asus si připravila hned několik novinek patřících do série Republic of Gamers (RoG), které představila hezky pohromadě v souhrnné zprávě. Zaprvé jde o základní desku Maximus V Extreme s napájením ROG Extreme Engine DIGI+ II, kvalitními...
Společnost Asus si připravila hned několik novinek patřících do série Republic of Gamers (RoG), které představila hezky pohromadě v souhrnné zprávě. Zaprvé jde o základní desku Maximus V Extreme s napájením ROG Extreme Engine DIGI+ II, kvalitními kondenzátory Nichicon GT-Series 10K black metallic a hardwarovým nástrojem OC Key pro přetaktování.





Pak také nabídne konektory VGA Hotwire pro k přesné a jednoduché přetaktování grafické karty a software ROG Exchange, MemTweakIt a OC Knockout, pro sdílení nastavení, přetaktování systému a spolupráci s ostatními uživateli v reálném čase.





Další základní deskou je Maximus V Formula s hybridním chlazením Fusion Thermo (vzduchové a vodní s měděnými kanály a jistými "niklovými bodcovými výběžky" s teplovodivými trubicemi v systému chladicích žeber). Tento model se může také pochlubit zvukovým řešením SupremeFX IV, kde najdeme kvalitní zvukové kondenzátory, 300ohmový sluchátkový zesilovač a stínění Red Line Shielding. Díky tomu nabízí SNR 110 dB a na sluchátkovém výstupu volitelného modulu ThunderFX (využitelný i s Xbox 360 a PS3) 114 dB.





Třetí novinkou je grafika Matrix HD 7970 s 20fázovým napájením, podporou funkce VGA Hotwire a různými nástroji pro přetaktování, herní zvuková karta Xonar Phoebus s potlačením okolního hluku, SNR 118 dB a 600ohmovým sluchátkovým zesilovačem.




Asus Orion


Pak Asus představil herní sluchátka Vulcan PRO ANC s virtuálním 7.1kanálovým zvukem, vedle nich tu jsou Orion a Orion Pro se stejnou vlastností a k tomu s vyklápěcím mikrofonem, herní myš ROG GX1000 s rozlišením 8200 dpi a nakonec se firma zmínila o novém herním počítači.





Jde o ROG TYTAN CG8890 s Core i7-3960X přetaktovaným až na 4,2 GHz pomocí Turbo Gear, 16 GB DDR3-2166, grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 690, dvěma 128GB SSD v RAID 0 a zvukovkou Xonar DX.





Zdroj: TZ Asus
reklama
reklama