reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Asus představil Maximus V Formula s bohatou výbavou

28.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Asus představil Maximus V Formula s bohatou výbavou
Nedávno Asus přišel se souhrnnou zprávou o nových produktech z rodiny RoG (Republic of Gamers), kde figurovala i základní deska Maximus V Formula. Nyní ji Asus blíže představil v tiskové zprávě. Takže jde o model založený na čipové sadě...
Nedávno Asus přišel se souhrnnou zprávou o nových produktech z rodiny RoG (Republic of Gamers), kde figurovala i základní deska Maximus V Formula. Nyní ji Asus blíže představil v tiskové zprávě. Takže jde o model založený na čipové sadě Intel Z77, procesory Core Sandy i Ivy Bridge a samozřejmě kupou funkcí a technologií.





Jednou z nich je Fusion Thermo - systém vzduchového i vodního chlazení, což si tedy uživatel musí samozřejmě sám dodělat. Kvalitní zvuk má zajistit SupremeFX IV, rychlý provoz na síti zase GameFirst II a sem patří také karta pro Mini PCIe s Wi-Fi a Bluetooth 4.0. Model Maximus V Formula/ThunderFX je navíc vybaven univerzálním sluchátkovým zesilovačem.





Fusion Thermo představuje jednoduše chladič s vestavěnými měděnými kanálky, na nějž můžeme v okamžiku napojit naše vodní chlazení. SupremeFX IV jako standardní výbava desky zase spoléhá na kvalitní kondenzátory ELNA z Japonska a velký 1500uF hlavní kondenzátor, díky čemuž má mít výrazný zvuk a pro sluchátka mohou využít 300ohmový sluchátkový zesilovač ThunderFX s ENC (Environmental Noise Cancellation; potlačení okolního hluku) a D/A převodníkem s odstupem signál-šum 120 dB. O stínění se zde zase postará Red Line Shielding, aby byl výsledný zvuk jen minimálně zarušený.

Pak nám tato deska nabídne napájení New DIGI+ Power Control, Thermal Armor a Thermal Radar známé z řady TUF, k tomu USB 3.0 Boost s podporou protokolu UASP, USB BIOS Flashback a UEFI BIOS s režimem EZ.

Zdroj: TZ Asus
reklama