reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Expertiáda s VBI o 4 ceny - vyhodnocení

11.8.2008, Karel Polívka, soutěž
Expertiáda s VBI o 4 ceny - vyhodnocení
Nastal čas pro vyhodnocení expertiády s VBI (se společností Kvazar-Micro) o několik produktů nesoucích se v duchu společnosti Intel (včetně procesoru C2D T8400). Více informací naleznete v článku.
UPDATE 11.8.2008 - vyhodnocení: Expertiáda s VBI je již za námi, proto nadešel čas na vyhlášení výherců.

Do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10). Šanci vyhrát měli opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení a adresu).

U 6. otázky (Jaké označení má akční notebook VBI určený pro hráče?) bylo všem účastníkům, kteří odpověděli zvolením 2. odpovědi (VBI Princeton), nastaveno, že odpověděli správně zvolením 3. odpovědi (VBI Trinity). Podle společnosti Kvazar-Micro došlo ke změně v jejich portfoliu, díky čemuž už není model VBI Trinity v aktuální nabídce a bylo tak možné za správnou odpověď považovat nejvýkonnější z uvedených, model VBI Princeton.

Soutěže se celkem zúčastnilo 2194 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 1342 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).

Pokud číslo odpovídalo někomu, kdo neměl vyplněnou adresu (což je jedna z podmínek pro možnost získání výhry už od prvopočátku expertiád na Světu hardware), přeskočilo se k dalšímu číslu (ověřování přítomnosti potřebných kontaktních údajů provádí člověk, nikoli program). Úplnost údajů ve svém profilu si můžete zkontrolovat tak, že jako přihlášený kliknete na odkaz registrace v horní šedé liště nebo na odkaz "Změnit profil" v boxíku "Přihlášení" v horní části pravého sloupce.


Vygenerovaná čísla odpovídala následujícím účastníkům:

1. cenu získává: Viktor Plch (10 bodů)
2. cenu získává: Dalibor Jurča (9 bodů)
3. cenu získává: Radek Šembera (8 bodů)
4. cenu získává: Zdeněk Brýdl (10 bodů)

Výhercům gratulujeme!


Současně se zveřejněním této zprávy byl výhercům zaslán informativní e-mail z mé strany a pokud budou na tento e-mail reagovat, budou jim v nadcházejících dnech ceny od nás zaslány pomocí přepravní služby DPD. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.

Příležitostí jak něco vyhrát bude ještě více než doposud, jelikož jsme s expertiádami začali i na našich magazínech TVFreak.cz a Digimanie.cz, které tím pádem rovněž doporučujeme pravidelně sledovat.




Máme pro vás přichystanou další soutěž (expertiádu), tentokrát se společností Kvazar-Micro.



Ceny budou následující:
1. cena: procesor Intel Core 2 Duo T8400
2. cena: mp4 přehrávač s logem Intel
3. cena: mp3 přehrávač s logem Intel
4. cena: propiska s flash pamětí a s logem Intel

Soutěž bude opět v podobě 10 vědomostních otázek, které se budou na našich stránkách vyskytovat v pracovní dny v období od 21.7.2008 do 1.8.2008. Do slosování opět postoupí pouze ti, kdo odpoví správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10).



Účastí v Expertiádě se dotyčný zavazuje k dodržování pravidel. Jejich porušení bude mít za následek vyloučení z aktuální Expertiády. Ve vlastním zájmu by si je měl tedy každý důkladně přečíst před tím, než se Expertiády zúčastní

Poznámka: Šanci na výhru budou mít opět pouze ti, kdo mají v profilu vyplněny pravdivé kontaktní údaje (jméno, příjmení, ulici a číslo popisné domu, poštovní směrovací číslo, obec).
reklama