Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129

    Ahoj.Měl jsem v pc trojské koně a nějaké viry.Dole na liště se mi pořád objevovalo virus alert.Pmáhal mi to někdo odstranovat na viry.czHlášku už tam nemám a vypadá že pc už je čisté nicméně mám bílou plochu a na ní ikony.Nejde mi tam nastavit žídné pozadí(třeba to klasické windows)Je možné že při likvidaci těch virů došlo k odebrání nějakých klíčů v registru.Je schopen mi někdo poradit jak je možné to dát opět nějak do provozu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,948

    Tezko rict .. haze to nejake hlasky nebo neco ceho by se dalo chytnout? Moc malo informaci .. nicmene pokud to pc bylo hodne zavirovano a vykazuje problemy doporucuji reinstal a pak zalohu systemu treba pomoci norton ghostu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129

    Jde o to že když kliknu na ploše pravím,vyberu vlastnosti a chci tam nastavit tu tapet tak mi pořád zůstane bílá plocha
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,948

    A jaky to je system xp? Minimalne bych zkusil vytvorit noveho uzivatele a prihlasit se na nej jestli problem pretrva ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129

    Ano je to windows xp.Napadlo mě třeba zkusit nabootovat instalační cd a zkusit zotavení.Myslíte že by to nepomohlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,948

    Prvne bych zkusil vytvorit novy profil .. jedna moznost je prihlasit se jako novy uzivatel nebo prejmenovat stavajici profil (ale nevim jestli nejsi prihlaseny jako admin .. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129

    Si myslím že novej profil to nevyřeší protože podle mě jak u´ž jsem psal se asi smázlo něco v registru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,856

    profil jsi mohl mit uz trikrat vytvoreny a vedet jestli to pomohlo nebo ne... proste to zkus

    jo a neni treba zaple zobrazovani webu na plose? (vlastni nastevani plochy -> web)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,948

    Myslet a mit jistotu je rozdil .. vytvorit noveho uzivatele a zkusit to je otazka par vterin ..

    edit mech byl rychlejsi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,650

    Nastavení wallpaperu je v registru v klíči HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop (honota Wallpaper), tj. udělat novej profil by pomoct mohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,500

    A co takhle zkontrolovat integritu systémových souborů příkazem sfc /scannow, pokud myslíš, že došlo k jejich poškození.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,436

    Ulož nějaký obrázek klidně přes malování do formátu BMP a ulož do složky c:\WINDOWS\ a pak ji zkus standartně nastavit jako tapetu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    profil jsi mohl mit uz trikrat vytvoreny a vedet jestli to pomohlo nebo ne... proste to zkus

    jo a neni treba zaple zobrazovani webu na plose? (vlastni nastevani plochy -> web)
    Taky bych rekl ze je to ono. Uz se me to stalo. Misto obrazku sem tam mel napsany na plose abych si stahl nejakej program. Samozrejme ze to byl dalsi vir. Po odstraneni toho smejdu musis v "ovladacich panelech" - "zobrazeni". Nekde zaskrtnout aby ti to nezobarazovalo www stranku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    286

    Lze se toho zbavit.
    Akorat si nemuzu vzpomenout cim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-05-2013, 16:02
  2. Bios nejde nastavit BOOT
    Od koren3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 12:53
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 11:52
  4. Windows 2000: W2000 - nejde nastavit výchozí tiskárna
    Od tomidav v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 17:58
  5. A7V600-X nejde nastavit vcore nizsi nez 1.5V
    Od matilda v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 18:19