Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně   Fórum Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129  

    Výchozí Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Ahoj.Měl jsem v pc trojské koně a nějaké viry.Dole na liště se mi pořád objevovalo virus alert.Pmáhal mi to někdo odstranovat na viry.czHlášku už tam nemám a vypadá že pc už je čisté nicméně mám bílou plochu a na ní ikony.Nejde mi tam nastavit žídné pozadí(třeba to klasické windows)Je možné že při likvidaci těch virů došlo k odebrání nějakých klíčů v registru.Je schopen mi někdo poradit jak je možné to dát opět nějak do provozu?

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,953  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Tezko rict .. haze to nejake hlasky nebo neco ceho by se dalo chytnout? Moc malo informaci .. nicmene pokud to pc bylo hodne zavirovano a vykazuje problemy doporucuji reinstal a pak zalohu systemu treba pomoci norton ghostu.



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Jde o to že když kliknu na ploše pravím,vyberu vlastnosti a chci tam nastavit tu tapet tak mi pořád zůstane bílá plocha

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,953  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    A jaky to je system xp? Minimalne bych zkusil vytvorit noveho uzivatele a prihlasit se na nej jestli problem pretrva ..

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Ano je to windows xp.Napadlo mě třeba zkusit nabootovat instalační cd a zkusit zotavení.Myslíte že by to nepomohlo?

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,953  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Prvne bych zkusil vytvorit novy profil .. jedna moznost je prihlasit se jako novy uzivatel nebo prejmenovat stavajici profil (ale nevim jestli nejsi prihlaseny jako admin .. )

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    129  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Si myslím že novej profil to nevyřeší protože podle mě jak u´ž jsem psal se asi smázlo něco v registru.



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,843  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    profil jsi mohl mit uz trikrat vytvoreny a vedet jestli to pomohlo nebo ne... proste to zkus

    jo a neni treba zaple zobrazovani webu na plose? (vlastni nastevani plochy -> web)

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,953  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Myslet a mit jistotu je rozdil .. vytvorit noveho uzivatele a zkusit to je otazka par vterin ..

    edit mech byl rychlejsi

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Dojigiri
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,650  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Nastavení wallpaperu je v registru v klíči HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop (honota Wallpaper), tj. udělat novej profil by pomoct mohlo.
    «PC» C2Q Q6600 · 6GB DDR2 (@800,4-4-4-12) · GeForce 8800GTS/320 · GA-P35-DQ6 · 500GB Samsung SpinPoint T166 · 500W Seasonic S12-II · LCD Philips 200W6CS
    «HTPC» Silverstone LC16B-MR Lascala · C2D E4500 · 2GB DDR2 (@800,4-4-4-12) · GeForce 8600GT/512 · Asus P5K-E/Wifi · 500GB Samsung SpinPoint T166 · Asus DRW-1814BL · 350W Seasonic OEM SS-350ET · Hauppauge HVR-1300 · LCD-TV Samsung LE40N87BD

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,437  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    A co takhle zkontrolovat integritu systémových souborů příkazem sfc /scannow, pokud myslíš, že došlo k jejich poškození.
    Knowledge is power
    Reputační body udělujte pouze v případě, že máte nejméně 15 příspěvků a 10 reputačních bodů! Čtěte pravidla!

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,439  Zobrazit alba uživatele

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Ulož nějaký obrázek klidně přes malování do formátu BMP a ulož do složky c:\WINDOWS\ a pak ji zkus standartně nastavit jako tapetu
    V práci jsem bohem. Každý ví, že existuju, ale nikdo mě nikdy neviděl

    GIGABYTE 965P-DS3 r3.3, Intel C2D6550 2,33GHz, Arctic-Cooling FREEZER 7 PRO, nVidia Gigabyte GTX260 OC 896MB, 2x 1024MB 1066MHz Kingmax a 2x2048MB 1066+ TRANSCEND aXeRam, Windows 7 x64



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele )aguar
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    246  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    profil jsi mohl mit uz trikrat vytvoreny a vedet jestli to pomohlo nebo ne... proste to zkus

    jo a neni treba zaple zobrazovani webu na plose? (vlastni nastevani plochy -> web)
    Taky bych rekl ze je to ono. Uz se me to stalo. Misto obrazku sem tam mel napsany na plose abych si stahl nejakej program. Samozrejme ze to byl dalsi vir. Po odstraneni toho smejdu musis v "ovladacich panelech" - "zobrazeni". Nekde zaskrtnout aby ti to nezobarazovalo www stranku.

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    287  

    Výchozí Re: Nejde mi nastavit tapeta na plochu

    Lze se toho zbavit.
    Akorat si nemuzu vzpomenout cim.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Uživatelů prohlížejících téma: 1 (členů: 0, nepřihlášených: 1)

Podobná témata

  1. Bios nejde nastavit BOOT
    Od koren3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2010, 11:53
  2. Grafické karty: Nový LCD monitor nejde nastavit
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 03-10-2009, 23:52
  3. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-05-2009, 10:52
  4. Windows 2000: W2000 - nejde nastavit výchozí tiskárna
    Od tomidav v sekci OS Windows
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 16:58
  5. A7V600-X nejde nastavit vcore nizsi nez 1.5V
    Od matilda v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 24-09-2007, 17:19

Pravidla přispívání

  • Nemůžete zakládat nová témata
  • Nemůžete psát odpovědi
  • Nemůžete připojovat přílohy
  • Nemůžete upravovat své příspěvky
  •