Hrajete hry online proti lidským soupeřům?
Hrajete hry online proti lidským soupeřům?
- Ano, jedině tak
- Ano, ale jen výjimečně
- Ne, ale chci začít
- Ne, nebaví mě to
- Zatím jsem to nezkusil
- Ano, jedině tak[*]Ano, ale jen výjimečně
Něco mezi by nebylo? Víc jak výjimečně, ale jedině tak rozhodně ne. :notsure
Ano, jedině tak
předvídatelnost AI už mě dávno omrzela, navíc mám asi tolik času, abych si stihl zahrát hodinu před spaním a lidský element tu hru pokaždé "ozvláštní" :)
předvídatelnost AI už mě dávno omrzela, navíc mám asi tolik času, abych si stihl zahrát hodinu před spaním a lidský element tu hru pokaždé "ozvláštní" :)
V podstatě "jedině tak", i když třeba na pár serverech v CSS je minimální počet hráčů, který se udržuje i pomocí AI.
Dal jsem "Ano, výjimečně"
Já jsem jiná sorta. Trochu hraju v prohlížeči Travian (jen tak pro zábavu, bez zlatek) a někdy se přihlásím ze hry OpenTransportTycoonDeLuxe (tedy OpenTTD) na nějaký CZ server, kde jsou protivníci ve stavění dopravních sítí lidi, ta AI ve hře je totiž děsná...
Já jsem jiná sorta. Trochu hraju v prohlížeči Travian (jen tak pro zábavu, bez zlatek) a někdy se přihlásím ze hry OpenTransportTycoonDeLuxe (tedy OpenTTD) na nějaký CZ server, kde jsou protivníci ve stavění dopravních sítí lidi, ta AI ve hře je totiž děsná...
Teraz skoro vôbec, i tá ArmA už nebaví ako pred rokmi... občas ukážem kamarátom na Counter Strike, že som najlepší :D