reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gateway zveřejňuje přesné parametry série notebooků NV

30.6.2009, Marek Štelčík, aktualita
Gateway zveřejňuje přesné parametry série notebooků NV
Společnost Gateway vypustila do prodeje sérii notebooků NV, o které jsme Vás již nedávno zběžně aktualitou informovali. Nyní společnost uvádí konkrétní parametry těchto devíti notebooků. Notebooky budou nabízet 15,6“ displej s rozlišením...
Společnost Gateway vypustila do prodeje sérii notebooků NV, o které jsme Vás již nedávno zběžně aktualitou informovali. Nyní společnost uvádí konkrétní parametry těchto devíti notebooků. Notebooky budou nabízet 15,6“ displej s rozlišením 1366 x 768 pixelů a LED podsvícením. Model NV5214u je nejlevnější z představených a bude poháněn procesorem AMD Athlon 64 X2 QL-64 s frekvencí 2,1 GHz a je osazen 4 GB operační paměti DDR2.

Data jsou ukládána na 320GB pevný SATA disk a grafické operace obstarává Radeon HD 3200. Notebook má šestičlánkovou 4400mAh baterii a jeho hmotnost je 3,1 kg. Nechybí čtyři USB 2.0 porty, VGA a HDMI port a webová kamera. Cena tohoto modelu je 499 dolarů.



Model NV5810u je pro změnu určen pro příznivce společnosti Intel a představuje nejdražší model. V základu je totiž procesor Core 2 Duo T6500 s frekvencí 2,1 GHz. Zbylé parametry jsou shodné až na hmotnost, která je 2,65 kg a grafické operace zde obstarává Intel GMA 4500MHD. Oba notebooky jsou dodávány s operačním systémem Windows Vista Home Premium. Zbylé notebooky jsou k vidění na webových stránkách společnosti, liší se převážně použitým procesorem a barvou.

Zdroj: Gateway
reklama