reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

i-mate Ultimate 8502 a 9502 v předprodeji

17.1.2008, Pavel Bureš, aktualita
i-mate Ultimate 8502 a 9502 v předprodeji
Brousíte si zuby na některý z nových přístrojů i-mate a chcete být mezi prvními majiteli? Žádný z českých obchodů zatím zmíněné novinky nenabízí, proto jsme byli nuceni se porozhlédnout po evropských shopech. Britský prodejce devicewire...
Brousíte si zuby na některý z nových přístrojů i-mate a chcete být mezi prvními majiteli? Žádný z českých obchodů zatím zmíněné novinky nenabízí, proto jsme byli nuceni se porozhlédnout po evropských shopech. Britský prodejce devicewire bohužel nemá žádnou z novinek od i-mate skladem, ale alespoň umožňuje si přístroj zarezervovat a až budou na skladě, máte jistotu, že se na vás dostane.

i-mate Ultimate 8502 je komunikátor využívající operační systém Windows Mobile 6 Professional. V těle tepe procesor Qualcomm o frekvenci 400 MHz, kterému sekunduje 128 MB RAM. Displej má obvyklé rozlišení 320 x 240 bodů, úhlopříčka je o něco menší než u konkurenčních přístrojů – 2,6". Za zmínku stojí přítomnost QWERTY klávesnice. i-mate pořídíte za 469,99 liber včetně VAT, poštovné vás vyjde na dalších 70 liber.




Druhým přístrojem, který je možno předobjednat, je i-mate Ultimate 9502. Úhlopříčka displeje je o pouhé dvě desetinky palce větší než u výše zmíněného modelu, rozlišení je ale VGA, tj. 640 x 480 bodů., Je otázkou, jak si s velkým displejem poradí procesor Qualcomm 400 MHz. Operační paměť by i-mate brzdit neměla, Ultimate 9502 totiž nabízí 128 MB RAM. Předností tohoto komunikátoru je velká vysouvací QWERTY klávesnice. i-mate pořídíte za 499 GBP včetně daně.




Zdroj: devicewire
reklama