reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Imation představuje nové SDD disky řady S a M

2.4.2009, Marek Štelčík, aktualita
Imation představuje nové SDD disky řady S a M
Společnost Imation dnes představuje veřejnosti novou třídu tenkých SDD jednotek (Solid State Drives). Navíc nabízí novou sadu pro upgrade, tzv. SSD Upgrade Kit, který pomůže uživatelům s přechodem z pevného disku na technologii SSD. Oba...
Společnost Imation dnes představuje veřejnosti novou třídu tenkých SDD jednotek (Solid State Drives). Navíc nabízí novou sadu pro upgrade, tzv. SSD Upgrade Kit, který pomůže uživatelům s přechodem z pevného disku na technologii SSD. Oba nové disky mají ultratenké profily a vylepšenou odolnost vůči elektrostatickým šokům a nárazům. Tyto SSD disky od Imation budou k dispozici v konfiguracích 2,5 palce nebo 3,5 palce, s kapacitami v rozmezí od 32GB do 128 GB. Později během tohoto roku Imation rozšíří své portfolio o SSD disky s kapacitami 256GB a 512GB. Disky třídy M (Multi level cells) jsou určeny spíše pro uživatele osobních počítačů a notebooků, kteří vyžadují SSD pro použití běžné použití.



Pro podniková řešení jsou určeny hlavně SSD disky třídy S (Sigle level cells)pro jejich vyšší výkonnost a energetickou úspornost. Pro upgrade tradičních pevných disků (HDD) na technologii SSD nabízí Imation zvláštní sady. Upgrade Kit obsahuje síťový kabel, SSD disk, konektorový kabel USB-SATA a software Acronis True Image HD pro přenos operačního systému, aplikací a dat z původního pevného disku do nového SSD disku. Ceny disků série M začínají na 2754 Kč bez DPH u nejnižších kapacit a vyšplhají se až k 8586 Kč bez DPH, cena disků série S začíná na 23328 Kč a končí až na 40824 Kč bez DPH.

Zdroj: Imation
reklama