reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Level 10 M Headset - perlička z CeBITu

6.3.2013, Jan Vítek, aktualita
Level 10 M Headset - perlička z CeBITu
Thermaltake přijel do Hannoveru na letošní CeBIT s produkty, které většinou již dobře známe, a tak mezi nimi vyniká především jeden, jejž jsme dosud neměli možnost spatřit. Začalo to skříní Level 10 s velmi zajímavým konceptem, který však...
Thermaltake přijel do Hannoveru na letošní CeBIT s produkty, které většinou již dobře známe, a tak mezi nimi vyniká především jeden, jejž jsme dosud neměli možnost spatřit. Začalo to skříní Level 10 s velmi zajímavým konceptem, který však měl v důsledku nevalné zpracování (recenze). Pokračovalo to myší Level 10M (recenze), která byla také zaměřena na design (Thermatake se chlubí spoluprácí s BMW DesignworksUSA), ovšem celkově tento produkt také není dotažený k dokonalosti.





Nyní Thermaltake pod značkou Tt eSPORTS obrátil svou pozornost k oblasti audia a vytvořil Level 10 M Headset. Ten, zvláště ve své bílé verzi, vypadá jako rekvizita pro kapitána Kirka a evidentně je složen také z hliníkových plechů, které před náušníky tvoří jakýsi sendvič. Velmi by mě zajímala hmotnost tohoto řešení, čemuž se ale Thermaltake samozřejmě ve zprávě nevěnuje, na rozdíl od svých obvyklých sáhodlouhých frází, které mají za úkol sluchátka vynést do nebeských výšin (nechtěl jsem napsat "marketingové bláboly").

Zatím se tedy nedozvíme nic konkrétního kromě toho, že tato sluchátka "staví na budování vztahu mezi produktem a uživatelem a vzbuzují citové spojení". Pokud tedy chcete být se svými sluchátky citově spojeni, počkejte si na přelom března a dubna, kdy se Level 10 M Headset má objevit na trhu. Zatím se můžete nabudit následujícím videem.


Prezentaci ostatních představovaných produktů z CeBITu si můžete prohlédnout na speciálních stránkách (viz zdroj).

Zdroj: TZ Thermaltake

reklama