reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech Circle 2: dozor nad domácností jednoduše

16.6.2017, Jan Vítek, aktualita
Logitech Circle 2: dozor nad domácností jednoduše
Logitech představuje IP kameru Circle 2, kterou označuje za nejjednodušší bezpečnostní kameru pro domácnosti, kterou lze používat uvnitř i venku. Co nám tato novinka nabídne a k čemu všemu ji půjde využít?
Logitech Circle 2 je tak dohledová IP kamera určená pro domácnosti, přičemž její výrobce kladl důraz především na to, abychom si ji mohli snadno umístit tam, kam budeme chtít a pokud možno co nejjednodušším způsobem. Je tak už dopředu jasné, že tato kamera obsahuje rozhraní Wi-Fi a dnes už je také povinná podpora mobilních platforem prostřednictvím aplikací. 
 
 
Jak už označení kamery Circle 2 naznačuje, jde již o druhý model řadu Circle, který oproti původnímu nabídne lepší konstrukci, která je odolná vůči povětrnostním vlivům, takže ji budeme moci umístit i ven. K dispozici má také různé držáky a speciální aplikace pro iOS a Android. Circle 2 ale není k dispozici pouze s rozhraním Wi-Fi, ale také ve verzi bez něj, která se spoléhá jen na Ethernet. 

Co se týče možností umístění, k dispozici je Circle 2 Window Mount, čili držák na okno, díky němuž může kamera zevnitř sledovat, co se děje venku. Pak to je Plug Mount, který umožní ji přichytit přímo do elektrické zásuvky. Pokud ji budeme chtít umístit ven, budeme potřebovat Weatherproof Extension, čili kabátek pro ochranu před venkovním prostředím a nakonec je tu jako příslušenství dobíjecí baterie (Rechargeable Battery), která vydrží až tři měsíce provozu. Ta je vyměnitelná, takže můžete mít v záloze ještě jednu nabitou. 
 
 
Samotná kamera nabídne streamovaný obraz v rozlišení Full HD a je vybavena optickým systémem se zorným úhlem 180 ° i obousměrnou hlasovou komunikací. K dispozici je také přístup na cloud, kde si můžeme ukládat videozáznamy, přičemž prvních 24 hodin je zdarma. Pak jsou k dispozici dva programy, a to Circle Safe pro ukládání záznamu z posledních 14 dní a pro Circle Safe Premium platí 31 dní. 
 
Circle 2 Wired přijde na 5174 Kč a za Circle 2 Wire-Free zaplatíme doporučených 5954 Kč, do čehož ovšem nespadá příslušenství, které přijde na 754 až 1534 Kč. 

Zdroj: Logitech
reklama