reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Maingear představuje all-in-one PC Solo 21

14.3.2012, Michal Vysušil, aktualita
Maingear představuje all-in-one PC Solo 21
Známý výrobce počítačů na míru, společnost Maingear, nyní představuje model Solo 21. Jedná se o all-in-one počítač, který nabídne dostatečný výkon, dobrou rozšiřitelnost a solidní servis v případě poruchy. Novinka je určena uživatelům hledajícím...
Známý výrobce počítačů na míru, společnost Maingear, nyní představuje model Solo 21. Jedná se o all-in-one počítač, který nabídne dostatečný výkon, dobrou rozšiřitelnost a solidní servis v případě poruchy. Novinka je určena uživatelům hledajícím plnohodnotnou náhražku stolního počítače.



Podle slov svého výrobce je Solo 21 první plně upgradovatelný all-in-one počítač. Displej má úhlopříčku 21“, klasické rozlišení Full HD, LED podsvícení a navíc je dotykový (zvládá ovládání deseti prsty).



Jako základní model procesoru zde nalezneme Intel Core i3 2125 pracující na frekvenci 3,3 GHz. Pokud by vám jeho výkon nepostačoval, je možné jej vyměnit za Core i7 2600S. Počítač disponuje základní deskou Intel DH61AG podporující USB 3.0, SATA 6G, 32 nm a 22 nm procesory. Operační paměť je typu DDR3-1333 a její velikost se pohybuje od 4 GB do 16 GB. Pro uložení dat slouží 32 GB SSD a 500 GB HDD (je možné osadit až 2 TB disk).



Maingear Solo 21 dále nabízí klasickou DVD vypalovačku, WiFi, Bluetooth... Zkrátka vše, co standardní počítač. Jako operační systém zde nalezneme oblíbené Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit. Cena začíná na částce 999 USD.

Zdroj: techPowerUp
reklama