reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Motorola představila smartphone FLIPSIDE s QWERTY

6.10.2010, Pavel Bureš, aktualita
Motorola představila smartphone FLIPSIDE s QWERTY
Mnoha příznivcům operačního systému Google Android vadí, že existuje jen pár zajímavých modelů s klávesnicí. Naštěstí mezi výrobci, kterým nejsou lhostejní uživatelé píšící e-maily, patří Motorola, která před několika dny oficiálně představila...
Mnoha příznivcům operačního systému Google Android vadí, že existuje jen pár zajímavých modelů s klávesnicí. Naštěstí mezi výrobci, kterým nejsou lhostejní uživatelé píšící e-maily, patří Motorola, která před několika dny oficiálně představila smartphone FLIPSIDE. Jedná se o přístroj pracující v GSM sítích, k dispozici je také GPRS, EDGE a HSUPA pro připojení k Internetu.




Kromě čtyřřadé výsuvné klávesnice zaujme také operační systém ve verzi 2.1, zvukový výstup v podání 3,5 mm jacku, Wi-Fi a Bluetooth. Rozlišení displeje je obvyklých 320 x 480 pixelů, úhlopříčka činí 3,1". K dispozici je 256 MB operační paměti, což však vzhledem k náročnosti Google Androidu není příliš mnoho. Velikost úložné paměti činí 512 MB, rozšířit ji můžeme microSD kartami o kapacitě max. 32 GB. Potěší rovněž A-GPS a fotoaparát, jeho rozlišení je však pouhé 3 megapixely. Také za akumulátor, resp. za jeho kapacitu si Motorola zaslouží výtku. 1170 mAh je opravdu směšná hodnota. Smartphone se začne na některých trzích prodávat ještě letos, podle dostupných informací ho do své nabídky plánuje zařadit také významný americký mobilní operátor AT&T.

Zdroj: Motorola
reklama