reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Netgear uvádí nový router s Wi-Fi N750 pro náročnější

20.12.2012, Jan Vítek, aktualita
Netgear uvádí nový router s Wi-Fi N750 pro náročnější
Společnost Netgear vypouští do světa nový Wi-Fi router WNDR4300, mezi jehož nabídku patří především privátní cloud pro bezpeční přístup k osobním datům, dále zálohování počítačů Mac díky podpoře Apple Time Machine a také bezdrátový tisk...
Společnost Netgear vypouští do světa nový Wi-Fi router WNDR4300, mezi jehož nabídku patří především privátní cloud pro bezpeční přístup k osobním datům, dále zálohování počítačů Mac díky podpoře Apple Time Machine a také bezdrátový tisk z mobilních zařízení. To samozřejmě není vše.





Nabídne nám také Wi-Fi N750, jak Netgear nazývá bezdrátovou konektivitu založenou na standardu Wi-Fi 802.11n a dvou pásmech - 2,4 GHz a 5 GHz. V nich dokáže za sekundu přenést až 300 a 450 Mb. Onen privátní cloud je ve skutečnosti starý známý Netgear ReadyShare Cloud, k podpoře Time Machine není co dodat, ale pak tu je také Netgear Genie, čili rozhraní pro snadnou instalaci a zprovoznění routeru (lokalizované do českého a slovenského jazyka včetně nápovědy).

Model WNDR4300 spojuje výhody předchozích WNDR3700, WNDR3800 a WNDR4000. Mezi ty patří ReadySHARE Cloud a Printer, Netgear MyMedia pro správu multimédií v síti, rodičovská kontrola, zprovoznění sítě pro autorizované uživatele, podpora DLNA i QoS, čtyři gigabitové Ethernetové porty a zabezpečení WEP, WPA, WPA2 včetně PSK, WPS, SPI i NAT Firewall a ochrana proti DoS. Obsahuje výkonný 680MHz procesor společně se 128 MB flash paměti a 128 MB RAM. Cena byla stanovena na 3200 Kč s DPH.

Zdroj: TZ Netgear
reklama