reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Nový paměťový modul TwinMOS DDRII - 533 Micro - DIMM

4.8.2005, Marek Štelčík, aktualita
Nový paměťový modul TwinMOS DDRII - 533 Micro - DIMM
Společnost TwinMos vypustila nové PC2 - 4300/DDR2-422 Micro-DIMM paměťové moduly určené především pro mini-notebooky, které získávají stále větší oblibu mezi spotřebiteli. Podle zprávy založené na průzkumu trhu vzrostl podíl mini-notebooků...
Společnost TwinMos vypustila nové PC2 - 4300/DDR2-422 Micro-DIMM paměťové moduly určené především pro mini-notebooky, které získávají stále větší oblibu mezi spotřebiteli. Podle zprávy založené na průzkumu trhu vzrostl podíl mini-notebooků zhruba na 17%. Oblíbenost mini-notebooků je největší v Japonsku. Minulý rok firma TwinMOS představila 172pinový PC2700/DDR333 Micro - DIMM modul, který byl kompatibilní nejen s většinou japonských mini notebooků, ale také s AsusTeK S52N mini-notebookem. Nyní však nastává čas DDR2 generace pamětí také pro Micro-DIMM moduly.




Mini notebooky užší než jeden palec a lehčí než dva kilogramy s vestavěným pevným diskem vyžadovaly odlišné a hlavně menší paměťové jednotky než ty, které jsou v klasických noteboocích. Nový 214 pinový modul TwinMOS PC2-4300/DDR2-533 Micro-DIMM to vše splňuje. Příkon modulu je 1,8V což snižuje celkový příkon notebooku a tím zvyšuje délku provozu a výdrže baterií. Společně s TwinMOS ISO9001/ISO14001 je zajištěn výkon i kvalita zároveň. Pokud plánujete nákup mini-notebooku rozhodně by jste měli o TwinMOS DDRII - 533 Micro - DIMM přinejmenším uvažovat.

Zdroj: www.vr-zone.com, http://www.twinmos.com/
reklama