reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Point of View vydává sluchátkovou sérii Rock

13.8.2012, Jan Vítek, aktualita
Point of View vydává sluchátkovou sérii Rock
Point of View není zrovna firmou, kterou bychom znali pro multimediální vybavení, jako spíše partnera společnosti NVIDIA a výrobce grafických karet. Nicméně dnes je normální, že dříve úzce zaměření výrobci se snaží rozšiřovat svá pole působnosti...
Point of View není zrovna firmou, kterou bychom znali pro multimediální vybavení, jako spíše partnera společnosti NVIDIA a výrobce grafických karet. Nicméně dnes je normální, že dříve úzce zaměření výrobci se snaží rozšiřovat svá pole působnosti a Point of View tak nyní činí pomocí nové řady sluchátek Rock.





Rock 100 mají zaujmout také svým barevným provedením a jejich design je jinak uzavřený s většími náušníky přes ucho (extraaurální). Dále využívají 1,5metrový audio kabel (řada Rock 100), pokud tedy zrovna nejde o bezdrátovou verzi Rock 300B s rozhraním Bluetooth a hmotností 78 gramů. I ty ale občas potřebují kabel (USB), pokud je potřebujeme dobít.





Ke kvalitě zvuku se ani nemá cenu vyjadřovat, protože ta je samozřejmě dle výrobce naprosto vynikající. Alespoň nám ale byly poskytnuty také technické údaje. Rock 100 dle nich mají 40mm reproduktory, frekvenční pásmo 20 - 20000 Hz, impedanci 32 Ohmů, citlivost 108 dB a hmotnost 150 gramů.

Rock 300 jsou menší s 30mm reproduktory s pásmem 40 - 20000 Hz, 320mAh baterií s výdrží do 15 hodin, rozhraním Bluetooth 2.1+EDR a funkcemi pro telefonování. Jejich cena je 50 euro, zatímco Rock 100 přijdou na polovinu.

Zdroj: TZ Point of View
reklama