reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Prestigio uvedlo na náš trh nové verze externích disků Data Safe a Pocket Drive

8.8.2007, Jan Vítek, aktualita
Prestigio uvedlo na náš trh nové verze externích disků Data Safe a Pocket Drive
Společnost Prestigio uvedla na náš trh nové verze externích disků Data Safe a Pocket Drive, které změnily design, ale přišly i s několika dalšími vylepšeními. Nejprve to je Prestigio Data Safe I, nástupce Data Safe. Ten se dodává s 2,5"...
Společnost Prestigio uvedla na náš trh nové verze externích disků Data Safe a Pocket Drive, které změnily design, ale přišly i s několika dalšími vylepšeními. Nejprve to je Prestigio Data Safe I, nástupce Data Safe. Ten se dodává s 2,5" SATA pevným diskem a dosahuje kapacit od 40 GB po 200 GB. Připojuje se přes USB 2.0 rozhraní a nejsou k tomu třeba žádné ovladače - zařízení se tedy hlásí jako USB Mass Storage. Napájení je realizováno také přes USB port.



Dále je zde Pocket Drive II s nabídkou tenkého profilu a nízké hmotnosti. Zařízení má tak rozměry 62 x 101 x 12 mm a váží 110 g, takže se do něj vejde 1,8" pevný PATA disk s kapacitou až 80 GB.



„Pocket Drive II není pouze dalším z řady přenosných disků. Podle mého názoru by měl takto vypadat každý přenosný disk a parametry jako tenké a lehké provedení, vysoká kapacita, robustní design a napájení pomocí USB by měly patřit ke standardu. Nová verze Pocket Drivu se bez problému vejde do kapsy u košile a přitom nabízí dostatečnou kapacitu pro uchování důležitých dat, které je tak možno mít neustále k dispozici,“ řekl při uvedení disku na trh Martin Zeman, Sales & Marketing Director Prestigio CEE. Obě zařízení by již měla být k dispozici.

Zdroj: Prestigio
reklama