reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

První zprávy o letošních veletrzích Invex a Digitex

6.3.2007, Jan Vítek, aktualita
První zprávy o letošních veletrzích Invex a Digitex
Dostaly se k nám zprávy o letošních ročnících brněnských veletrhů Invex a Digitex, které své brány otevřou i víkendovým návštěvníkům. Tomu pořadatelé hodlají podřídit také program a hodlají tedy více oslovit domácnosti a podnikatele mimo...
Dostaly se k nám zprávy o letošních ročnících brněnských veletrhů Invex a Digitex, které své brány otevřou i víkendovým návštěvníkům. Tomu pořadatelé hodlají podřídit také program a hodlají tedy více oslovit domácnosti a podnikatele mimo oblast ICT. Již nyní jsou také ohlášeny tři desítky konferencí a tématických projektů. Také jednotlivé dny budou tématicky rozděleny s tím, že víkendová sobota bude patřit rodinám a nabídne i rodinné vstupné.



17. mezinárodní veletrh informačních a komunikačních technologií Invex a 3. mezinárodní veletrh spotřební elektroniky a digitální zábavy Digitex budou tedy na brněnském Výstavišti probíhat ve dnech 23. - 27. října tohoto roku. Digitex ve fotoaréně nabídne živé srovnání moderních digitálních fotoaparátů a ve Zvětšeném světě se budete moci podívat i na výstavu snímků za účasti předních českých fotografů. Projekt High Definition Live! se zaměří na nejnovější trendy spotřební elektroniky a Inteligentní domácnost zase na moderní technologie v obydlích. Hráče potěší vývojáři a jejich Developer Point a stejně jako v uplynulém roce bude k vidění též výstava k historii, současnosti a budoucnosti médií.

Zdroj: Invex
reklama