reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
24.11.2015, Jan Vítek, aktualita
Společnost AMD slíbila, že 24. listopadu vypustí do světa nové ovladače Radeon Software Crimson Edition. Svůj slib splnila, a tak si dnes můžete tyto ovladače grafických karet a APU s čipy Radeon sami vyzkoušet.
jirk223 (30) | 25.11.20151:44
zajimaly by mě testy s těmito ovladači jelikož třeba u hry the crew jsem spozoroval vcelku vyší vykon,hraju to na ful hd na uplně maximu teda až na omezeni s vyhlazovaním na 4x a travu se sniženou o stupinek niž,po naistalovaní novejch ovladaču jsem spozoroval že když jsem ve městě tak se mi hra přestala mirně škubat nehledě na to že jsem mohl nastavit travu na max bez omezení či snižení vykonu,to je přijemně překvapení,tou nepřijemnou byla to že po naistalovaní těchto ovladaču se mi zobrazovalo chybějicí knihovna vcre120 kterou jsem musel ručně naistalovat ze složky ovladaču,po restartu jsem spustil zrovna the crew a při první obrazovce zasek ani reset po klavesnici nešel jen černa obrazovka a kurzor,pomohlo až natvrdo reset,od te doby bez problemu zkusím nahodit stare ovladače a udělam test v par hrach po tom to z hodnotím,kdo ma stejne pozotivní vyslkedky?ps ma sestava intel 1231 r9 390,24gb,250­-850evo
Odpovědět0  0
gutalax (1) | 24.11.201518:56
Asi jsem úplně slepý, ale nenašel jsem možnost uspořádání ploch, rotaci monitoru a eyefinity asi funguje pouze při nějaké standardní konfiguraci monitorů. Funkce rychlé konfigurace nepočítá s monitorem nezařazeným do eyefinity a vytvoří jednu plochu ze všech dostupných monitorů ­(na rozlišení nedbaje­). Opravdu mne pobavila pokročilá konfigurace, kde vyskočí klasické staré nastavení ­(obrazovka starého CCC­), bohužel osekaná o některé funkce. Při mém uspořádání 5x portrét + 1 landscape nad, sice eyefinity nastavit lze ­(nastavení je rychlejší­), ale windows monitory detekuje neotočené a na monitorech se nevyužije 1­/3 obrazu. Dále jsem nebyl schopen poslední monitor posunout a zůstával tvrdošíjně v pravo. Rychle jsem se vrátil k 15.11 beta a počkám až to doladí.
Odpovědět1  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.