reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer Lancehead: bezdrátová myš vhodná prý i pro eSports

1.5.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Razer Lancehead: bezdrátová myš vhodná prý i pro eSports
Bezdrátové myši obvykle nejsou považovány za ideální náčiní pro aktivní hráče. Razer se ovšem tento zvyk snaží změnit a uvádí myš Lancehead, u které slibuje minimální latenci. Vhodná by tedy měla být i pro profesionální hraní na turnajích.
Začátkem letošního roku byla představena bezdrátová herní myš Roccat Leadr a nyní se na tenký led pouští také Razer, který představil nový model Lancehead. Také tato myš se obejde bez drátu, přitom by měla nabídnout vlastnosti, se kterými obstojí také u profesionálních hráčů eSports. Spolehlivost a nepostřehnutelnou prodlevu má zajistit nová technologie Adaptive Frequency, která automaticky přepíná mezi nejsilnějšími dostupnými frekvencemi v pásmu 2,4 GHz. Kromě toho je připraven optický senzor 5G nabízející citlivost až 16 000 DPI, rychlost snímání 210 IPS a akceleraci 50 G.





Nechybí nové mechanické spínače s životností až 50 milionů kliknutí, které Razer navrhl se společností Omron. Pomocí dvou tlačítek je možné rychle změnit hodnotu DPI. Razer Lancehead je zároveň první myší fungující ve spojení se softwarem Razer Synapse Pro, který bude teprve vydán v beta verzi (pokud uživatel nebude mít zájem o testování, může zůstat u původního Razer Synapse). Nový software umožní hráči nastavit vlastnosti periferií podle jeho představ a profily potom uložit zároveň do cloudu i vnitřní paměti v myši, takže k nim bude mít přístup z jakéhokoliv počítače, a to dokonce bez internetového připojení.

Razer Lancehead se začne na světových trzích prodávat na přelomu května a června. Zájemci by si měli připravit částku okolo 150 eur, to znamená 4 000 Kč. Pokud by hráč nevěřil prohlášením v reklamních materiálech a tiskových zprávách, může zvolit „drátovou“ variantu Razer Lancehead Tournament Edition, která už se začala prodávat na některých trzích s cenovkou 90 eur, v přepočtu asi 2 400 Kč.

Zdroj: Razerzone.com
reklama