reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer Ouroboros - tvarově přizpůsobitelná herní myš

27.7.2012, Jan Vítek, aktualita
Razer Ouroboros - tvarově přizpůsobitelná herní myš
Nejen Dave Lister bude nadšen z nové herní myši Razer Ouroboros, která má nabídnout tvarově přizpůsobitelné tělo, aby dokonale zapadla do ruky každého uživatele. To tedy pokud dodrží to, co nám Razer ve své tiskové zprávě slibuje. Myš je...
Nejen Dave Lister bude nadšen z nové herní myši Razer Ouroboros, která má nabídnout tvarově přizpůsobitelné tělo, aby dokonale zapadla do ruky každého uživatele. To tedy pokud dodrží to, co nám Razer ve své tiskové zprávě slibuje.





Myš je vybavena posunovatelnou zadní částí pro podporu dlaně, která se může nastavit v rozsahu 20 mm. Krom toho také dostaneme dva vyměnitelné boční panely, které také změní tvar myši, aby byly spokojeni uživatelé držící svého hlodavce celou dlaní a i ti, kteří jej drží konečky prstů.

Její laserový senzor poskytne rozlišení až 8200 dpi (4G Dual Sensor System) a co se týče rozhraní, nejde o klasické USB, ale o bezdrátové napájené jednou dobíjitelnou AA baterií, která vydrží pracovat po dobu 12 hodin. Rozhraní přitom poskytne odezvu 1 ms, tedy stejnou jako u USB, přes něž se asi myš bude také dobíjet.





Další specifikace hovoří o 11 programovatelných tlačítkách Hyperesponse, zvládne akceleraci 50 g a pohyb rychlostí až 200 palců za sekundu. Jeji rozměry jsou 116 - 136 mm x 71 x 42 mm a hmotnost 115 gramů bez baterie a 135 g s baterií. Na trh přijde v posledním čtvrtletí tohoto roku za cenu 130 euro.

Zdroj: TZ Razer
reklama