reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Razer představuje 17“ herní laptop Blade Pro

3.6.2013, Michal Vysušil, aktualita
Razer představuje 17“ herní laptop Blade Pro
Známý výrobce počítačových komponent určených pro hráče, společnost Razer, představuje svou novinku v podobě výkonného notebooku Blade Pro. Ten bude mít velikost 17“ a je určen pro uživatele, kteří vyžadují vysoký výkon. Novinka bude osazena...
Známý výrobce počítačových komponent určených pro hráče, společnost Razer, představuje svou novinku v podobě výkonného notebooku Blade Pro. Ten bude mít velikost 17“ a je určen pro uživatele, kteří vyžadují vysoký výkon. Novinka bude osazena budoucími procesory Intel Core (čtvrtá generace). O zobrazení se postará grafická karta NVIDIA GeForce GTX 765M.



Razer Blade Pro nabídne kromě vysokého výkonu také vcelku slušnou mobilitu. Hmotnost počítače by měla být 2,98 kg. Rozměry budou 427 x 22,4 x 277 mm. Oproti konkurenčním laptopům nejde o špatné hodnoty.



Co se týká hardwarových specifikací, nabídne novinka již zmíněné procesory Intel Core nové generace. Operační paměť bude mít velikost 8 GB (2 x 4 GB 1600 MHz). Náročné 3D aplikace rozhýbe GeForce GTX 765M (2 GB GDDR5). Pro nenáročné aplikace bude možné přepnout na integrovaný grafický čip Intel HD4600 s nižší spotřebou elektrické energie. Pro ukládání vašich dat poslouží SSD s kapacitou 128 GB a volitelně druhé SSD s kapacitou až 512 GB.



Displej bude mít úhlopříčku 17“ a rozlišení 1920 x 1080 pixelů. O podsvícení se postará LED technologie. Dále bude k dispozici HD webová kamera, trojice USB 3.0 portů, podsvícená klávesnice, … Jako operační systém zvolil výrobce aktuální Microsoft Windows 8. Cena je stanovena na částku 2299 USD. Razer Blade Pro bude možné objednat od začátku června.

Zdroj: TechPowerUp
reklama