reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Arctic Breeze: pro horké letní dny

2.8.2010, Jan Vítek, recenze
Arctic Breeze: pro horké letní dny
Dnes se podíváme na netradiční chladicí produkt, který není určen pro komponenty vašeho počítače, ale pro zpříjemnění pobytu u něj v horkých dnech. Čelo vám mohou ofukovat ventilátorky Arctic Breeze Pro a Breeze Mobile.
Kapitoly článku:
Dnešní článek je téměř u konce, takže si už jen shrneme vlastnosti prezentovaných produktů Arctic Breeze Pro a Breeze Mobile. Jde o stolní a přenosný ventilátorek určený pro ofukování vašeho čela. Stolní verze na těžkém a stabilním stojanu navíc nabídne hub se čtyřmi USB porty a také možnost regulace otáček.



Jedná se o použitelné a kvalitní produkty, i když u mobilní verze si musíme dát pozor na USB port, v němž je zapojený, abychom si jej nevylomili. Pokud ale budeme opatrní, samotný ventilátor jej nepoškodí, na to je příliš lehký.



Pak je tu také ale otázka zdraví. Vzduch od lopatek totiž proudí v úzkém prostoru a pokud si ventilátor namíříte na obličej, není to moc příjemné na oči. Ty by mohly být nadměrně vysušovány, takže je zde strašák zdravotních komplikací, které jsou s tím spojeny, což je třeba si uvědomit.

Dobré zpracování
Koncentrovaný proud vzduchu
USB hub (Breeze Pro)
Ikona Odkaz na databázi
Regulace otáček (Breeze Pro)
Ikona Odkaz na databázi
Cena Arctic Breeze Pro: cca 230 Kč s DPH
Cena Arctic Breeze Mobile: cca 160 Kč s DPH



Stále aktuální cena v českých obchodech


Graf ceny produktu Arctic Breeze Pro poskytuje server Heureka.cz
Porovnat ceny >>


Za zapůjčení Arctic Breeze Pro a Breeze Mobile děkujeme společnosti Arctic




---------------------------------- English translation of the conclusion ----------------------------------

Today's article was aimed at an easy topic of fans for personal cooling and now it is time to make a small conclusion of my experience with Arctic Breeze Pro and Breeze Mobile. These are table and mobile fan which differ in size, weight and also functionality. The table version has a heavy and stable base with USB hub that consists of four ports and also adjustable fan revolutions.

The products are well made and usable, even though one has to be careful with the mobile fan in order to protect the USB port, in which it is connected. On the other hand, it is not likely that the fan itself will damage the port, since it is much too light.

There is also a question of health. The air pushed by the fans' blades flows in rather narrow space and if you aim it directly at your face, it is not much pleasant to your eyes. And dry eyes could be a start of health issues, which should be realized.



Vývoj ceny testovaného produktu:


reklama