reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Assassin's Creed Brotherhood

29.4.2011, Petr Štefek, recenze
Assassin's Creed Brotherhood
Assassin's Creed Brotherhood navazuje svým dějem na předchozí druhý série Assassin's Creed a my se podíváme jaký hardware potřebujete pro jeho hraní. Zklámáním pro všechny bude i v PC verzi absence DirectX 11.
Assassin's Creed Brotherhood je zdánlivě nenáročná hra, kterou podle srovnání grafických karet "utáhne" celkem jakákoli moderní karta. To je také pravda, protože plynulost zajistí i postarší Radeon HD 4850. Horší to ovšem je, když slabou kartu budete kombinovat s nízko taktovaným dvoujádrovým procesorem, tam již můžete narazit, neboť rozdíly mezi jednotlivými procesory jsou propastné.

Nejlépe si vede dle očekávání Intel Core i7-2600K na velmi vysokém taktu těsně následován starším Intel Core i7-920 pro patici LGA 1366. Zde se výkony lámou a starší procesory se propadají podstatně dolů. Quad-core procesor Intel Core 2 Quad je stále velmi dobrým partnerem pro libovolnou grafickou kartu, ale velmi výkonné grafiky na úrovni GeForce GTX 570 nebo Radeon HD 6970 již bude poměrně hodně omezovat.





Optimální konfigurace se jeví jako vysoko taktovaný (přetaktovaný) procesor Intel Core i5/7 a grafická karta Radeon HD 5850 a výše. S trochou ladění respektive snižování detailů si ovšem tuto hru zahrajete na opravdu slabých systémech s dual-core procesory a low-endovými grafickými kartami. Vizuální stránka hry je poměrně zajímavá ač díky primárnímu vývoji pro konzole vypadá, jak vypadá a pro PC jsou jen minoritní změny oproti konzolové verzi. Pozor na fakt, že pro hraní této potřebujete aktivní připojení k internetu.


Stále aktuální cena v českých obchodech


Graf ceny produktu Assassins Creed: Brotherhood poskytuje server Heureka.cz
Porovnat ceny >>




Vývoj ceny testovaného produktu:


reklama