reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
27.4.2006, Zdeněk Michálek, recenze
Recenze sluchátek není na Světu hardware právě obvyklým artiklem (a nebojte se, ani do budoucna se jím nestane). Hlavním záměrem recenze však tentokrát není zhodnocení výrobku: jde spíše o to, ukázat na konkrétním produktu klady a zápory technologie, která v tomto využití stále není zcela běžnou.
balasko | 31.8.200711:17
Zdravim, a dakujem za pekny clanok.
Kupil som ich, primarne ako BT head­-set k telefonu a kedze ceny zacinaju od 700 Sk, tak je skvele mat za cca +300 Sk aj stereo sluchadla. trochu sa bojim o zivotnost toho bandu poza krk, vyzera ozaj lacno ­(termoplast­) a pantiky su take trapne ale snad tym ze je tam pant tak sa to nebude lamat ako tie Logitech BT sluchadla. Zvazoval som aj Logitech FreePulse ale tie su ovela ovela drahsie ­(aj ked hraju asi o nieco lepsie­) a hlavne namaju mic, takze nie su pouzitelne ako head­-set. co sa tyka kvality reprodukcie tychto Ovislink sluchadiel, plny suhlas s prispevkami vyssie. Good value for money and NO WIRES :D
Este spojazdnit A2DP na Treo650 :­) a je to!
Odpovědět0  0
Robert Pšenko | 28.8.20062:00
no koupil sem si je ale kdyz nainstaluju ten soft na nb tak na me zacne hulakat ze mam piratskou kopii a prepne se na petimegovy omezeni trafficu ­- tzn. useless ...
netusi nekdo nejaky alternativni soft nebo jak se toho nesmyslu zbavit?
napady uvitam;­-)
Odpovědět0  0
SKiam | 27.4.200610:36
Hmm, majme takuto situaciu:
Pocuvam hudbu z MP3 prehravaca a som sparovany aj s mobilom. Z nejakeho dovodu sluchatka zlozim z usi a niekto mi zavola. Tym ze nemam sluchatka, predpokladam, ze ten hovor asi nezaregistrujem...

??? je to tak ???
Odpovědět0  0
Fikus Kukis (136) | 27.4.200612:15
Záleží na nastavení v telefóne, kde si môžeš nastaviť čo bude zvoniť. Ja mám nastavené zvonenie telefónu a je to bez problémov.
Odpovědět0  0
Miko | 27.4.20068:52
trošku mě poslední dobou děsí skutečnost, že do 2.4GHz leze vše. Novinky v reprosoustavách, přenosy videosignálů apod. Pak do toho ještě někteří nesmyslně ­"skrývají­" SSID aby bylo těžší najít volné kanály.
Zrovna řeším prudký pokles wifi signálu na druhém konci bytu. Asi koupím sektorovku a malinko podrbu normu na zádech.
No nic, jen povzdech ;)
Odpovědět0  0
Vorel | 28.4.200620:36
Jen abych te uklidnil,tak ja mam reprosoustavu,a ta uz pouziva na zadni repro 5.8Ghz prenos... takze tak za chvilku uz si neskrtnem ani v tomhle pasmu :)
Odpovědět0  0
tyty | 27.4.20061:03
Nic proti, ale zduvodnovat ­(ne­)kvalitu srovnanim s etremem z
uplne druheho koncem kvalitativniho spektra ala GRADO je prinejmensim podivne, jakoby nebylo nic ­"mezi­" to ze neco neni ­"super­" jako elektrostaty STAX jeste neznamena ze to muze hrat desne ­(nemluvim ted o techto sluchatkach, ale o zduvodneni obecne­) myslim ze vhodne by bylo napriklad prave popsani zvuku vuci KOSS PORTA PRO popripade subjektivni procentualni podil kvality vuci KossPP.
Zadny hifista si nejspis nekoupi bezdratova sluchatka prenasejici pouze ztratovou zvukovou kompresi, natoz praskajici, ale bude v oblasti PC audia zvuk prijemny? ma nejake vyrazne zavady? je srovnatelny s dratovym, znackovym produktem za 2­/3 ceny? vyplati se tedy za tu cenu nebo je lepsi zustat na dratu?
Odpovědět0  0
mayday | 27.4.20062:44
Velmi vystizne napisane, nemiesajme hrusky a jablka, neporovnavajme mercedes s daciou...
Odpovědět0  0
Palta | 27.4.20069:37
Mám je, sluchátka ­"rozumně­" hrají a běžný posluchač ­(čti nehifista­) proti Kossům PP sice slyší rozdíl, ale není si tak úplně jistý, jestli ten rozdíl je plusem nebo mínusem ­(z mého hlediska tak cca 80%­). Když si pak ale posadí na uši ­(resp. do uší­) highendy, i ten laik už pozná, že je to o něčem úplně jiném. Ale o tom tenhleten článek myslím nebyl, z hlediska tohodle posluchače je úplně jedno jestli je to 80% nebo 90%.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.