reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SHWallpaper - 5. kolo ATI vs. NVIDIA: vyhodnocení

21.1.2008, Karel Polívka, aktualita
SHWallpaper - 5. kolo ATI vs. NVIDIA: vyhodnocení
Od poloviny listopadu do konce prosince bylo možné se zúčastnit 5. kola naší Výzvy pro talentované spočívající v tvorbě wallpaperů s tématikou ATI vs. NVIDIA. Začátkem minulého týdne byla na našem diskuzním fóru vytvořena z hlavní stránky...
Od poloviny listopadu do konce prosince bylo možné se zúčastnit 5. kola naší "Výzvy pro talentované" spočívající v tvorbě wallpaperů s tématikou ATI vs. NVIDIA. Začátkem minulého týdne byla na našem diskuzním fóru vytvořena z hlavní stránky dostupná anketa s otázkou: "Který z níže uvedených návrhů wallpaperu s tématikou ATI vs. NVIDIA se Vám líbí nejvíce?" Hlasovat bylo možné až do konce včerejšího dne (20.1.2008).


Výsledný stav hlasování

Na prvním místě se umístil wallpaper od uživatele Wlcek (GK02), na druhém místě wallpaper od uživatele Kachna69 (GK01) a na třetím místě wallpaper od uživatele WooDoo (GK01).
 
 

1. místo: autor Wlcek



 

2. místo: autor Kachna69



 

3. místo: autor WooDoo





Tyto 3 nejlepší wallpapery byly umístěny na speciální stránku. Dále jejich tvůrci obdrží odpovídající počet kreditů (1. místo: 3000 kreditů, 2. a 3. místo: 1500 kreditů) v rámci našeho odměňovacího systému a také odpovídající ocenění z kategorie "Wallpapery". Jako bonus pro toto kolo navíc všichni 3 obdrží originální verzi počítačové hry Hellgate: London, kterou do soutěže pro výherce věnovala společnost NVIDIA.

Výhercům gratulujeme!

Už nyní je možné se zúčastnit dalšího (už 6. v pořadí) kola této tvůrčí soutěže o nejlepší wallpaper, tentokrát s tématikou Žena a počítač (příjem wallpaperů je otevřený do konce února 2008).
reklama