reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SilverStone RedLine RL07 chtějí zaujmout elegancí a sklem

16.11.2017, Jan Vítek, aktualita
SilverStone RedLine RL07 chtějí zaujmout elegancí a sklem
Pokud dnes přijde na trh nějaká skříň patřící alespoň do střední třídy, můžeme si být téměř jistí dvěma věcmi. Nabídne bočnici se sklem, nebo rovnou celou ze skla a také LED podsvícení. Řada RedLine RL07 nabízí oboje ve dvojím provedení. 
SilverStone RedLine RL07 je nová série skříní typu middle tower a skládá se z bílé a černé verze, které se liší také svým podsvícením, které je červené a modré. Oba typy jsou jinak identické, takže oba nabízí i levou bočnici celou ze skla. Ta tak drží jako obvykle pomocí čtyř rohových šroubků a má černě obarvené okraje. 


Obě skříně také zaujmou rozděleným předním panelem, z jehož "rozseklých" částí na nás bude proudit světlo z červených, či modrých LED. Vnitřní uspořádání je na dnešní dobu obvyklé a zahrnuje spodní komoru pro napájecí zdroj a disky, respektive tunel, kdežto horní část je určena pro základní desku, její komponenty a případné prvky vodního chlazení. 
 

SilverStone RedLine RL07 (ST-RL07B-G a SST-RL07W-G) jsou vyrobeny především z klasického SECC a hostit mohou desky formátu ATX či MicroATX a neměl by být důvod, proč bychom nemohli nainstalovat také desku Mini ITX, i když takové spojení nedává valný smysl. 
 
Pro úložná zařízení tu jsou tři 3,5" / 2,5" pozice v dolním tunelu a pak další tři 2,5" na pravé straně traye základní desky. A jako obvykle tu máme možnost instalovat radiátory vodního chlazení, a to až 360mm dopředu a 120/140mm dozadu. Karty mohou mít na délku až 415 mm, hloubka zdroje může být maximálně 190 mm a procesorový chladič na výšku až 167 mm. 
 
 
Celkové rozměry skříně jsou 226 x 488 x 465 mm (Š x V x H), a objem tedy 51,2 litru. SilverStone slibuje přívětivé ceny, ale neuvádí nic konkrétního. Z logiky značení by Redline RL07 měly stát o něco více než už prodávané Redline RL05, které přijdou alespoň na 1700 Kč s daní. 
 
Zdroj: Hexus.net


reklama