reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony a nové řady mp3 přehrávačů WALKMAN

29.8.2008, Marek Štelčík, aktualita
Sony a nové řady mp3 přehrávačů WALKMAN
Společnost Sony představila několik nových modelů mp3 přehrávačů WALKMAN. První z novinek je řada S (modely NWZ-S630F/S730F). Modely série S jsou s tloušťkou pouhých 7,5 mm doposud nejmenším přehrávačem WALKMAN. Použit je 2“ QVGA LCD displej...
Společnost Sony představila několik nových modelů mp3 přehrávačů WALKMAN. První z novinek je řada S (modely NWZ-S630F/S730F). Modely série S jsou s tloušťkou pouhých 7,5 mm doposud nejmenším přehrávačem WALKMAN.



Použit je 2“ QVGA LCD displej a přehrávat můžete až s frekvencí 30 snímků za sekundu. Zajímavá je funkce SensMe, která analyzuje kolekci skladeb a sestavuje návrhy playlistů podle rychlosti, nálady a rytmu jednotlivých skladeb. Přehrávač vydrží přehrávat až 40 hodin hudby a 10 hodin videa.



Dále byla představena řada E s moderním vzhledem. Displej je stejný jako u předchozího modelu. Co se podpory formátů týče, tak zpráva nese jedinou zmínku v podobě věty: „všechny modely jsou „přátelské k různým formátům“ a zvládnou bez problémů přehrát většinu naripovaných, z internetu stažených nebo chráněných souborů.“ Výdrž baterie je až 45 hodin přehrávání hudby. Konkrétně se jedná o model NWZ-E430F.



Představen byl také model série B, konkrétně NWZ-B130F, který má patřit k cenově zajímavým modelům. Zaujmout má především malými rozměry. Zde je výdrž baterie až 16 hodin hudby. Jedná se o čistě hudební přehrávač bez možnosti přehrávat video.

Zdroj: TZ Sony
reklama