reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake představuje Toughpower iRGB 1250W, zdroj s RGB LED

5.7.2017, Milan Šurkala, aktualita
Thermaltake představuje Toughpower iRGB 1250W, zdroj s RGB LED
Společnost Thermaltake představila docela šílený počítačový zdroj Toughpower iRGB Plus 1250W Titanium. Ten má totiž 12 LED, které dokážou vykouzlit až 16,8 milionu různých barev. K dispozici je také 7 různých světelných efektů.
Kdo má energeticky náročný hardware a chce, aby jeho počítač blikal, svítil nebo dělal jiné světelné efekty, toho by mohl zaujmout nový počítačový zdroj Thermaltake Toughpower iRGB Plus 1250W Titanium. Novinka je totiž vybavena 14cm ventilátorem, který je osazen 12 LED. Ty dokáží vygenerovat 16,8 milionu různých barev a vytvořit 7 různých světelných efektů. Mezi nimi najdete např. pulzování, blikání, procházení všech barevných odstínů, vlnu a několik dalších. Kontrolovat lze i rychlost, a k řízení lze využít dokonce i mobilního telefonu.
 
Thermaltake Toughpower iRGB Plus 1250W Titanium
 
K dispozici jsou tři technologie DPS G PC APP 2.0 (monitorování, kontrola rychlosti ventilátoru, řízení RGB LED, výstrahy,...), DPS G Smart Power Management (SPM) Cloud 1.0 (reporty o spotřebě, plán úspor, vypnutí PC na dálku,...) a DPS G Mobile APP 1.0 (analýza dat, výstrahy, vypnutí PC na dálku). Smart Power Management pak informuje o selhání ventilátoru, vysoké teplotě nebo nenormálním napětí. V takovém případě pošle e-mail a upozornění do mobilní aplikace. Vy pak můžete počítač na dálku vypnout, což se provede do 30 sekund.
 
 
Výrobce použil japonské kondenzátory a dává na zdroj 10letou záruku. Při plném zatížení zvládne dodávat energii ještě na dalších 16 milisekund. Pro minimalizaci hluku je tu technologie Smart Zero Fan. Na +12V větvi dokáže zdroj dodat až 104 A, tedy téměř 1250 W. Je plně modulární, nabídne 94% efektivitu a podporuje také procesory Kaby Lake a jejich úsporné režimy C6 a C7.
 
Thermaltake Toughpower iRGB Plus 1250W Titanium vnitřnosti
 
Díky vysokému poskytovanému výkonu je zdroj schopen napájet více grafických karet současně, čímž je ideálním pro systémy pro virtuální realitu s energeticky náročným hardwarem. Cena zdroje byla stanovena na $399,99.
 
Thermaltake Toughpower iRGB Plus 1250W Titanium modularita
 


Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.
reklama