reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake připravil odlehčenou skříň Level 10

21.12.2012, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake připravil odlehčenou skříň Level 10
Thermaltake se rozhodl připravit variaci na svou počítačovou skříň Level 10, a to pořádně odlehčenou. Při vymýšlení jejího označení Level 10 GTS se možná inspirovala v produktovém názvosloví firmy NVIDIA, takže většině uživatelů bude jasné,...
Thermaltake se rozhodl připravit variaci na svou počítačovou skříň Level 10, a to pořádně odlehčenou. Při vymýšlení jejího označení Level 10 GTS se možná inspirovala v produktovém názvosloví firmy NVIDIA, takže většině uživatelů bude jasné, že tato skříň bude levnější variací na původní model. Nabídne rovnou dva modely, a to základní a Snow Edition, který bude stejný, pouze s bílým nátěrem.





Level 10 GTS je dle všeho normální Middle-Tower a s původní řadou má společné pouze diskové pozice, které Thermaltake nazývá EasySwap PitStop. Ty zde budou celkem čtyři v podobě oddělených šuplíků s nastraženými konektory, na něž se pevné disky pouze nasunou. Tyto šuplíky budeme moci uzamknout pomocí klasického PC klíče a chladit je bude přední 200mm ventilátor s modrými LED.





Levá bočnice s plexisklem tedy bude v jednom rohu vykouslá a dle jejího zámku to vypadá, že se bude zavírat jako dvěře. Jinak už ale můžeme očekávat naprosto běžnou počítačovou skříň se spodní pozicí zdroje, k tomu zadní 120mm ventilátorovou pozici, která již bude od výroby osazena a možnost instalace až 175 mm vysokého procesorového chladiče. V případě grafických karet nám musí stačit prostor 315 mm.

Nechybí zde ani tři otvory pro hadičky či kabely vodního chlazení, otvory v trayi pro protažení kabelů a nakonec můžeme zmínit nabídku služeb QuickLink a FaceCloud. První umožní využití šuplíku s pevným diskem v externím boxu QuickLink a FaceCloud zase nabídne snadný přístup k datům uloženým v počítači či na lokálním NAS přes Internet. Více na stránkách výrobce (viz zdroj).

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama