reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Top10 her pro Palma

12.4.2002, Zdeněk Michálek, článek
Top10 her pro Palma
Žebříček nejoblíbenějších palmovských her
A po Top10 žebříčku pro PocketPC od C'Netu následuje podobný výběr i pro palmovskou platformu. Takže - co zaujalo redaktory ?



Blocks
Výrobce: Electron Hut
Cena:
Zdarma
Download
Délka: 13K
Kolik hodin lidského života bylo ztraceno zřejmě s nejúspěšnější hrou všech dob - Tetrisem? Ne dosti tomu. Blocks je velmi podobné originálnímu Tetrisu a podporují barevné i monochromatické modely.



Bubblet
Výrobce: Oopdreams
Cena:
12 USD
Download
Délka: 18.2K
Jedna z nejlepších "puzzlí" pro Palma. Sbíráte skupinky stejně barevných kuliček - a musíte zapojit svůj mozek k vymyšlení nejvhodnější strategie, protože čas je vymezen. Demo funguje jen 15 dní.



ChessGenius
Výrobce: Lang Software
Cena:
25 USD
Download
Délka: 56K
Nejlepší šachový program pro Palma. Na výběr je ze 40 úrovní obtížnosti, šachové hodiny, nápověda - vše, co u šachového simulátoru má být. V demo jsou k dispozici jen lehčí úrovně.



DopeWars
Výrobce: Matthew Lee
Cena:
Zdarma
Download
Délka: 13.9K
Vžijete se do role drogového dealera role, prodáváte a kupujete na ulicích zakázané drogy, dáváte pozor na policajty, kteří by Vás chtěli dostat, berete si půjčky, abyste měli na provoz.. Cíl ? Zřejmý: vydělat co nejvíce peněz.



Scrabble
Výrobce/developer: Handmark
Cena:
30 USD
Download
Délka: 970K
Klasické Scrabble - vybrat si můžete z módu "přátelského" (jsou uznávána slova, nenalezená v Scrabble Players' Dictionary) nebo "turnajového" (striktní dodržování pravidel), hrát můžete proti PDA nebo dva hráči proti sobě, případně můžete i "beamovat" z Palma na Palm přes IrDA. Demo funguje 14 dní.



SimCity Classic
Výrobce:  Atelier Software
Cena:
30 USD
Vyzkoušejte své skryté schopnosti starosty města v reinkarnaci jedné z úspěšných her známých z PC. Stavíte město, plánujete infrastrukturu, řídíte přidělování finančních zdrpjů a směrujete ho ke světlým zítřkům. Přesto že je hra poněkud náročnější, po zvládnutí jejích základů máte o zábavu postaráno.



Solitaire Free
Výrobce:  Smallware
Cena:
Zdarma
Download
Délka: 48.2K
Microsoft dodává s PocketPC OS Solitair, Palm nikoli. Abyste nepřišli zkrátka, hra existuje i pro něj - a dokonce hned style "čtyřii v jednom": na výběr máte ze solitairovských her "Demon", "Baker's Game" a "Klondike" a "Deal 3".



TankPilot
Výrobce:  PDABusiness
Cena:
8 USD
Download
Délka: 20K
Nezbytnostná hra pro každého fanouška PC arkády "Battlezone". Grafika je poněkud nostalgická - vektory Vás přenášejí do dob Sinclaira ZX-81. 3D prostředím řídíte tank, vaším úkolem samozřejmě je zničit nepřátelské tanky a vyhnout se přitom minám a nástrahám. Demo vás pustí jen do prvních tří z celkových 50 úrovní.



Zap2000
Výrobce:  Astraware
Cena:
15 USD
Download
Délka: 970K
Klasická 3d skrolovací střílečka. Jste pilotem vesmírné lodi, cestujete vesmírem, vyhýbáte se asteroidům a zapalujete vše kolem - dokud "nesundáte" BOSSe na samotném konci hry. Existuje i verze Zap2016, určená pro novější barevné Palmy.





Shooting Gallery
Výrobce:  Global Star Software
Cena:
20 USD
Downloady:
Bzzz
Bang Bang
Galaxy Ranger
Police Range
Tento balíček čtyř her je ideální pro odreagování Vaší agrese. Ať už jste v roli policajta na střelnici, vesmírného tuláka na vzdálené planetě nebo žáby, všude je to stejné: ukážete stylusem na toho, koho hcete odstřelit - a BUM !! Přes svou jednoduchost jsou hry zajímavé a výborně hratelné a prodávají se v monochromatické a barevné verzi.

reklama