reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Andromedy bylo dost a přídavky nebudou, ale série Mass Effect nekončí

21.8.2017, Jan Vítek, aktualita
Andromedy bylo dost a přídavky nebudou, ale série Mass Effect nekončí
Studio BioWare nám potvrdilo to, co bylo už dlouho veřejné tajemství. Mass Effect: Andromeda byl evidentně takový prodejní propadák, že se už pro tuto hru nechystá žádné další DLC, které by alespoň dokončilo nakousnuté části příběhu z hlavní části hry.
Ani DLC pro jednoho hráče, to hlásaly titulky už na začátku července. Dá se říci, že autoři meli více než dost práce ohledně toho, aby dostali samotný Mass Effect: Andromeda alespoň do stavu, kdy na jednu stranu nesklízel posměch za zpackané animace a na straně druhé skřípění zubů za různé nedodělky a chyby. 
 
 
Očekávalo se přitom, že Bioware pak jako obvykle připraví všemožná DLC, však hra na to byla se svými nedokončenými příběhy připarvena, ale nyní o víkendu nám studio potvrdilo, že nic takového nebude, což jen ilustruje neúspěch Andromedy.
 
Finální verze hry Mass Effect: Andromeda je tak 1.10, která přišla na svět 1. srpna a přinesla spíše jen drobné opravy než nějaká podstatná vylepšení a to je vše, nic víc už nebude. Bioware se alespoň zavázali, že budou i nadále podporovat multiplayer této hry, což bude zahrnovat i mise a kity. 
 
Bioware celou věc komentují slovy, že se brzy ve vývoji rozhodli zaměřit na příběh Pathfindera, průzkumu galaxie Andromedy a konfliktu s hlavním záporňákem, Archonem. Hra měla původně dále navazovat na putování Pathfindera pomocí příběhových multiplayerových misí APEX, ale nyní bude tento příběh vyprávěn pouze pomocí budoucích komiksů a románů, které se budou věnovat i osudu archy rasy quarianů. 
 
Pokud vám tak snad nějaký nerozuzlený příběh z Andromedy nedává spát, musíte si počkat na budoucí komiksy a romány a co se týče budoucnosti celé herní série Mass Effect, Casey Hudson, který se nedávno do BioWare vrátil, už stačil říci, že ta se vrátí. Lze ale očekávat, že už nepůjde o Andromedu, takže můžeme snad očekávat nějaký restart celé série? Kdo ví.
 
Zdroj: KitGuru 
reklama