reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

NVIDIA nabízí Destiny 2 s DLC k vybraným kartám

8.8.2018, Jan Vítek, aktualita
NVIDIA nabízí Destiny 2 s DLC k vybraným kartám
Kdo čekal, že se NVIDIA odhodlá ke zlevnění svých herních grafických karet s čipy Pascal, ten zatím čeká marně. Máme tu ale aspoň obnovené akce, v jejichž rámci jsou ke kartám nabízeny jako bonus hry zdarma. 
Ceny karet GeForce se na našem trhu přinejlepším dostaly na stejnou úroveň před zdražováním, a to navzdory zprávám o tom, jaké jsou problémy s odbytem Pascalů, jež se měly od AIB dokonce vracet. Někteří AIB partneři měli dokonce už přerušit výrobu nových karet, aby kvůli údajnému rozhodnutí NVIDIE odsunout nástup nových karet mohli využít starší čipy. Nicméně toto naše čekání by mělo být brzy u konce a ještě před koncem prázdnin se máme dozvědět, co Pascaly nahradí a zda to budou GPU Volta, Turing či snad (velice nepravděpodobně) Ampere. 
 
 
NVIDIA nyní přidává do nabídky vybraných karet hru Destiny 2, a to společně se dvěma DLC, a sice Expansion I: Curse of Osiris a Expansion II: Warmind. 
 
Tato nabídka platí kupodivu pouze pro desktopové karty nebo počítače jimi vybavené, a to modely GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1070 Ti, GeForce GTX 1080 a GeForce GTX 1080 Ti. Dříve přitom byly nabízeny hry i pro mobilní verze daných karet, což nyní ukazuje na to, že NVIDIA se chce zbavovat právě samostatných karet. 
 
Akce platí pro vybrané prodejní partnery, a sice Alza.cz, CZC.cz a TSBohemia.cz a končí buď 19. srpna, nebo vyčerpáním kódů. Zde můžeme vidět další indicii, že nové karty skutečně budou představeny 20. srpna, jak jsme dříve informovali
 
Zdroj: TZ NVIDIA


reklama