reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

StarCraft II je k dispozici zdarma + další novinky

15.11.2017, Jan Vítek, aktualita
StarCraft II je k dispozici zdarma + další novinky
Blizzardi nedávno slíbili, že uvolní StarCraft II jako F2P (Free to Play) titul, což nyní splnili. Tuto hru si tak můžeme zahrát zcela zdarma, a to rovnou i s kampaní Wings of Liberty. Tím ale Blizzard nekončí. 
StarCraft II zdarma byl ohlášen na letošním Blizzconu a nyní ta doba nastala. Pokud chcete rovnou skočit na tuto nabídku, připravte si dostatečně výkonný počítač s OS Windows nebo macOS, dále budete potřebovat účet na Battle.net, pak si otevřete tamní obchod a vyhledáte si StarCraft II, kde už je připraveno tlačítko Play for Free. Pak už stačí si hru nechat stáhnout a nainstalovat. A krom toho, už nějakou dobu je k dispozici také původní verze StarCraftu, a to od té doby, co Blizzard připravil verzi Remastered


Zdarma je tak StarCraft II včetně kampaně Wings of Liberty, dále je zdarma pro všechny přístupný žebříček Unranked a Ranked může být odemčen po 10 vítězstvích v AI právě v Unranked. Tím chce Blizzard zajistit, aby do Ranked nepřišel příval trollů. K dispozici jsou pak všichni Co-op velitelé do úrovně 5 a pokud jde o velitele Raynor, Kerrigan a Artanis, pro ne omezení úrovně neplatí. 

Hráči, kteří si už dříve (před 31. říjnem) zakoupili Wings of Liberty, Heart of the Swarm, Legacy of the Void nebo Nova Covert Ops, mají nárok na Ghost skin a tři nové portréty. K dispozici bude také zbrusu nový velitel Mira Han a nová kooperační mise Part and Parcel. 

Žebříčky kampaní Wings of Liberty, Heart of the Swarm a Legacy of the Void byly spojeny v jeden s využitím dat z Legacy of the Void a zcela noví hráči, kteří se do StarCraftu II zalogují poprvé, uzří novou vítací obrazovku, kde si nastaví, jaké mají zkušenosti s žánrem real-time strategií a naprostí začátečníci budou moci využít vestavěného herního průvodce.

Veškeré informace týkající se tohoto tématu naleznete na webu Blizzardu.


reklama