reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Starfield nebo Elder Scrolls VI na E3? Letos si necháme zajít chuť

1.4.2019, Jan Vítek, aktualita
Starfield nebo Elder Scrolls VI na E3? Letos si necháme zajít chuť
Fanoušci Bethesda Game Studios se mohli těšit, že se letos na E3 dozví více o připravovaných titulech Starfield a především The Elder Scrolls VI. Spíše si ale necháme zajít chuť, takže co by si Bethesda asi tak mohla přichystat?
Bethesda nám nedávno udělala radost, když dala zdarma k dispozici jeden z nejlepších dílů série The Elder Scrolls, a sice třetí Morrowind. Ten stále může i přes některé zastaralé mechaniky vypadat k světu, když si jej upravíme (zdaleka ne jen z hlediska grafiky) pomocí Morrowind Rebirth a uvědomíme si, že jde o hru z roku 2002, kdy jsme hráli ještě na kartách pro sběrnici AGP a šlo o dobu modelů GeForce 4 MX nebo Radeon 9100. Morrowind tehdy vypadal úžasně i díky své neobvyklé architektuře, a to i v případě, když bylo nutné si zapnout "mlhu", čili snížit dohled kvůli zajištění ještě akceptovatelné snímkovací frekvence. 
 
 
Bethesda nyní už oznámila, že se zúčastní E3 a že můžeme očekávat další informace o titulu Doom Eternal, pokračování novodobého Doomu z roku 2016. A když Bethesda minulý rok na E3 své fanoušky právě tak pěkně potěšila krátkým ohlášením titulu The Elder Scrolls VI, ti mohli očekávat, že se o něm letos dozví více a podívají se na informativnější video, než je pouze průlet krajinou odkazující na členitou a hornatou část Tamrielu, což by mohl být High Rock nebo možná spíše Hammerfell. 
 
 
Todd Howard hovořící na PAX East však natěšené fanoušky požádal o trpělivost a uvedl, že TES VI nebude téma pro letošní E3. Navíc víme, že vedle této hry si Bethesda připravuje ještě Starfield jako další hlavní titul a ten má na trh dorazit dokonce dříve, přičemž o E3 by se na něm také ještě nemělo mluvit. 
 
Vypadá to tak, že na The Elder Scrolls VI si počkáme ještě hodně dlouho. 
 
Zdroj: KitGuru


reklama