reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SteelSeries převléká myš a podložky do skinu z CS:GO

6.5.2020, Jáchym Šlik, aktualita
SteelSeries převléká myš a podložky do skinu z CS:GO
Výrobce herních periferií SteelSeries představil limitovanou edici své počítačové myši Sensei Ten a dvojice podložek pod myš. Toto příslušenství poznáte podle nepřehlédnutelného designu inspirovaného skinem Neon Rider ze hry CS:GO.
Pokud svůj počítač rádi vybavujete příslušenstvím s neokoukaným designem, tak zpozorněte. Společnost SteelSeries totiž navázala spolupráci s indie vývojáři a umělci z Red Moon Workshop. Výsledkem je limitovaná edice herních periferií, které mají design inspirovaný oblíbeným skinem Neon Rider z online multiplayer střílečky Counter-Strike: Global Offensive. V rámci této kolekce pro hráče CS:GO je k dispozici myš Sensei Ten a podložky pod myš QcK L a QcK Prism XL.
 
 
SteelSeries Sensei Ten Neon Rider Edition nabízí stejné funkce a vlastnosti jako myš Sensei Ten, která byla představena vloni na podzim. Vychází z deset let starého modelu Sensei, na který navazuje hlavně svým symetrickým tvarem pro praváky i leváky. Využívá přitom moderní komponenty včetně snímače TrueMove Pro, který byl navržen ve spolupráci s firmou PixArt. SteelSeries v tiskové zprávě tvrdí, že se jedná o vlajkovou loď mezi senzory a potvrzuje to některými technickými parametry, jako je rozlišení 18 000 CPI, rychlostí 450 IPS a akceleraci 50 G.
 
Vylepšený senzor stabilizuje myš při nerovných pohybech, což by mělo eliminovat falešnou registraci pohybu při náklonu a otočení. Kvalitní tlačítka by měla vydržet až 60 milionů stisknutí a použito bylo samozřejmě také konfigurovatelné RGB podsvícení. Myš v designu Neon Rider bude dostupná pouze v omezeném množství a každý kus bude opatřen unikátním číslem. Předobjednávky byly spuštěny v síti Amazon a samotný prodej odstartuje v úterý 12: května na Amazonu a SteelSeries.com. Cena byla stanovena na 90 eur, v přepočtu asi 2 450 Kč.
 
 
SteelSeries QcK Prism XL Neon Rider Edition je podložka o rozměrech 90 x 30 cm, která tak nabídne místa nejen pro myš, ale také klávesnici. Tloušťka i s integrovaným dvouzónovým RGB podsvícením činí 4 mm. Barvy a světelné efekty reagující na herní události lze ovládat prostřednictvím aplikace SteelSeries Engine, přičemž nechybí ani možnost synchronizace s dalšími periferiemi této značky.
 
 
A poslední novinkou v této limitované edici je podložka pod myš SteelSeries QcK L Neon Rider Edition, která se vyznačuje rozměry 450 x 400 mm a tloušťkou 2 mm. Podložka je vyrobena z kvalitních mikrovláken, která umožňují bezproblémovou kontrolu bez ohledu na nastavené rozlišení myši. Výhodou je také vysoká odolnost a omyvatelnost materiálu. I obě varianty podložek se na trh dostanou 12. května, i když možnost předobjednání byla spuštěna již nyní. Větší QcK Prism XL vyjde na 70 eur (1 900 Kč), menší QcK L potom na 25 eur (680 Kč).
 
 
Zdroj: Tisková zpráva


reklama