reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Acer a dva nové 23" All in One s cenou od 13 000 Kč

30.4.2014, Jan Vítek, aktualita
Acer a dva nové 23" All in One s cenou od 13 000 Kč
Acer si tedy připravil dva nové modely počítačů All in One, a to jednak dražší U5-620 s cenou od 25 tisíc korun a pak levnější Z3-615, který bude k dostání již od 13 tisíc. Oba mají 23" displeje, ale odlišnou výbavu i design.
Acer Aspire U5-620 je dle výrobce určen především pro komunikaci, pro což je vybaven kamerou s rozlišením Full HD a širokým úhlem záběru a také dvěma mikrofonům s Acer Purified.Voice pro kvalitní zachycení lidského hlasu. K tomu přispějí také funkce FFP (Far-Field Pick-up) a KSS (Keystroke Suppression) sloužící k tomu, aby mikrofony náš hlas zachytily i z větší vzdálenosti a k potlačení zvuku kláves.





Aspire U5-620 má také na své kapacitní dotykové obrazovce speciální vrstvu, díky níž by se povrch neměl tak rychle zašpinit. Rozlišení na panelu IPS je klasické Full HD, přičemž výkon poskytne 4. generace procesorů Core od Intelu a také volitelná grafická karta NVIDIA GeForce. Pak tu máme až 16 GB paměti RAM, až 1TB disk a také moderní Wi-Fi 802.11ac. Předinstalovány budou Windows 8.1-





Model Aspire Z3-615 je vybaven stojanem umožňujícím snadné polohování s naklopením i do záporného úhlu (rozsah -5° až 25 °), což předchozí model nenabídne. Je tu také 23" displej IPS s rozlišením Full HD, které je zde obohacený o Acer CineBoost Color Engine, přičemž přední reproduktory mají Dolby Digital Plus Home Theater. I zde budou využity procesory Intel Core 4. generace a grafické karty NVIDIA GeForce, ovšem další nebo podrobnější specifikace Acer neuvedl.

Acer Aspire U5-620 bude možné zakoupit od konce června za cenu od 24 990,-Kč a Aspire Z3-615 již od konce května za 12 990 Kč a více. Ani jeden se však do nabídky obchodů ještě nedostal, a tak nejsou známy konkrétní konfigurace.

Zdroj: TZ Acer
reklama