reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Cooler Master Silencio 452: tichá skříň za přívětivou cenu

14.1.2014, Jan Vítek, aktualita
Cooler Master Silencio 452: tichá skříň za přívětivou cenu
Cooler Master obohacuje svou známou sérii počítačových skříní Silencio o nový model 452. Jedná se o jednodušší model z této série, který nás chce zaujmout jednoduchým designem a také přívětivou cenou.
Middle Tower Cooler Master Silencio 452 se se svou cenou 70 euro řadí do střední třídy již velmi bohaté série skříní Silencio. Měl by nám tedy nabídnout především výhodný poměr ceny a výkonu.





Jeho design je velmi jednoduchý, ostatně jako u téměř všech skříní této řady, takže přední panel je v podstatě holý a obsahuje jen tlačítka a logo výrobce. Jde ale o otvírací dvířka vystlaná hluk tlumicím materiálem, pod nimiž se ukrývá přední 120mm ventilátor plus místo pro minimálně jeden další a také dvě mechanikové pozice. Samozřejmostí je odnímatelný prachový filtr.





Dovnitř můžeme vměstnat základní desky formátu Micro ATX nebo ATX, dále dvě mechaniky, až šest pevných disků a dvě 2,5" SSD. Pro grafické karty je tu až 386 mm místa a Cooler Master nezapomněl ani na radiátory vohdníhop chlazení. Dopředu tak můžeme dát 240mm model a dozadu samozřejmě také 120mm namísto nainstalovaného ventilátoru.





Přední I/O panel pak kromě portů USB 3.0 nabídne také čtečku SD karet a jeho celkové rozměry jsou 190 x 449 x 497 mm (Š x V x H). Co se týče ceny, pak doporučených 70 euro by odpovídalo 2000 Kč, ovšem v obchodech již cena klesla i pod 1500 Kč, i když je pravda, že to se týká jen jednoho, který na serveru Heureka.cz nemá zatím ani hodnocení.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama