Tazatel: Jen tak
Znění dotazu: Chtěl bych vědet, jestli tu bude PC resp. Windows vždy. Řěkneme, že bych nerád přišel o něco, co funguje a asi i bude fungovat jen na Windowse na PC. Díky.
Znění dotazu: Chtěl bych vědet, jestli tu bude PC resp. Windows vždy. Řěkneme, že bych nerád přišel o něco, co funguje a asi i bude fungovat jen na Windowse na PC. Díky.
Vždy tu bezpochyby nebude. Můžeme počítat s tím, že Microsoft bude hrát dominantní úlohu v tvorbě a prodeji operačních systémů i v nejbližší budoucnosti. Uvažovat v dlouhodobém měřítku je pokud jde o informační technologie hodně rizikové a mnoho předpokladů se nenaplní.
Vidíme, co se stalo např. s IBM.
Vidíme, co se stalo např. s IBM.
To je jak zeptat se, jestli budeme za par let jezdit autama, je vysoka pravdepodobnost, ze ano, ale to si mysleli predtim o konich taky
[quote=Jen tak;501797]Ale snad to nebude tak špatný ne?[/quote]
Hele, nikdo z nás křišťálovou kouli nemá ... ale hlavně nechápu, co konkrétně řešíš.
Hele, nikdo z nás křišťálovou kouli nemá ... ale hlavně nechápu, co konkrétně řešíš.
S největší pravděpodobností řeší problém, zda-li si na smrtelném loži bude moci nechat zamáčknout víka s pocitem, že Windows pořád žije :D :D
mě to spíš přijde, jak kdyby řešil celoživotní investici do MS Office a bojí se, že třeba za 20 už nebudou fungovat :D
[quote=Salamander;501830]No vidíte, a už je to tady http://technet.idnes.cz/nemecko-zakazalo-microsoftu-prodavat-xbox-windows-a-dalsi-kvuli-sporu-o-kodek-h-264-s-firmou-motoro-inx-/tec_video.aspx?c=A120502_131131_tec_video_vse :D :D :D :D[/quote]
Tam jde jen o Windows 7, ale já myslím celý Windows resp. výrobu PC.
Tam jde jen o Windows 7, ale já myslím celý Windows resp. výrobu PC.
[quote=Neregistrovaný;502008]Tam jde jen o Windows 7, ale já myslím celý Windows resp. výrobu PC.[/quote]
A co má Windows s výrobou PC společného?
A co má Windows s výrobou PC společného?
[quote=Salamander;502013]A co má Windows s výrobou PC společného?[/quote]
Prodávají se spolu :notsure :idea :D :D :D :D
Prodávají se spolu :notsure :idea :D :D :D :D
[quote=Neregistrovaný;502058]Já jen že, zda nenahradí Windows a PC něco jiného.[/quote]
tak jednoho krásného dne určitě, ale řekl bych, že ještě pěkných pár let tu windows budou ... nejrozšířenější OS na Zemi nezmizí jen tak ze dne na den :D
BTW: a co teda konkrétně řešíš?
tak jednoho krásného dne určitě, ale řekl bych, že ještě pěkných pár let tu windows budou ... nejrozšířenější OS na Zemi nezmizí jen tak ze dne na den :D
BTW: a co teda konkrétně řešíš?
[quote=Salamander;502060]
BTW: a co teda konktétně řešíš?[/quote]
[quote]Tazatel: Jen tak[/quote]
:D:D:D
[quote]Tazatel: Jen tak[/quote]
:D:D:D
[quote=Salamander;502060]
:notsure že si kúpi PC a windows už nebude :notsure....alebo naopak, že si kúpi win a nebude ho mať na čo nainštalovať :notsure ;) Proste "Jen tak"
:notsure že si kúpi PC a windows už nebude :notsure....alebo naopak, že si kúpi win a nebude ho mať na čo nainštalovať :notsure ;) Proste "Jen tak"
:D:D
Ti, co dělají hry na Windows a po vydání je nadále zlepšují a vyvíjí, tak by to byl pro ne konec. To je dost blbé, ne?
Ti, co dělají hry na Windows a po vydání je nadále zlepšují a vyvíjí, tak by to byl pro ne konec. To je dost blbé, ne?
[quote=Jen tak;502093]:D:D
Ti, co dělají hry na Windows a po vydání je nadále zlepšují a vyvíjí, tak by to byl pro ne konec. To je dost blbé, ne?[/quote]
Odpoví někdo? Jsou to vývojáři schopni přeprogramovat na jiný OS jak Windows? Díky.
Ti, co dělají hry na Windows a po vydání je nadále zlepšují a vyvíjí, tak by to byl pro ne konec. To je dost blbé, ne?[/quote]
Odpoví někdo? Jsou to vývojáři schopni přeprogramovat na jiný OS jak Windows? Díky.