reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Homeworld 3: oznámen odklad na 13. května 2024

9.2.2024, Karel Polívka, aktualita
Homeworld 3: oznámen odklad na 13. května 2024
Dosavadní termín vydání byl stanovený na 8. března, což by bylo už za měsíc. Teď ale vývojáři z Blackbird Interactive na základě zpětné vazby z hratelné demoverze War Games oznámili další odklad, tentokrát o 2 měsíce na 13. května.
Připravovanému 3. dílu real-time strategie z prostředí vesmíru, který přímo naváže na již legendární dřívější díly, jež vyšly před více než 20 lety, jsme se už dříve podrobněji věnovali:
V rámci právě probíhající festivalu Steam Next je možné si zdarma vyzkoušet hratelné demo War Games. Na základě zpětné vazby od většího množství hráčů se ale teď vývojáři z Blackbird Interactive rozhodli o dalším posunu termínu vydání o 2 měsíce na 13. května 2024, jelikož chtějí na hře více zapracovat a zohlednit nejnovější připomínky hráčů.
 

 
Blackbird Interactive:
"We hope you all have been enjoying your first-time going hands-on with Homeworld 3 during our public demo of War Games.
Watching you share your experiences, exchange and debate strategies, and give us constant feedback has been incredible. This was our first time seeing the game played at scale, which is always an equally thrilling and nerve-wracking moment.
We also recently gathered a dedicated group of players from outside our organizations to play through the full game. This resulted in additional insights and perspective that will be incorporated to make Homeworld 3 the best experience possible.
After careful analysis of feedback, we made the decision to delay the global launch of Homeworld 3 until May 13, with advanced access set for May 10, to ensure that we’re making the final tweaks needed to deliver at the level of quality that we strive for and you deserve."
 

 
Blackbird Interactive | CZ překlad:
"Doufáme, že jste si všichni užili první možnost si zahrát Homeworld 3 během našeho veřejného dema War Games.
Bylo úžasné sledovat, jak sdílíte své zkušenosti, debatujete o strategiích a dáváte nám neustálou zpětnou vazbu. Bylo to poprvé, co jsme viděli, že hru hrálo velké množství hráčů, což je pro nás vždy vzrušující a zároveň nervy drásající událost.
Nedávno jsme také shromáždili skupinu hráčů mimo naše společnosti, aby si zahráli celou hru. To vedlo k dalším poznatkům a perspektivě, které budou do hry začleněny, aby se Homeworld 3 stal nejlepším možným zážitkem.
Po pečlivé analýze zpětné vazby jsme se rozhodli odložit globální spuštění Homeworld 3 na 13. května s předběžným přístupem od 10. května, abychom mohli provést finální vylepšení potřebná k dodání hry s takovou úrovní kvality, o kterou usilujte a jakou si zasloužíte."
 

 
Za sebe dodám, že pokud k odkladu dojde na základě zpětné vazby od hráčů, jde o lepší řešení než hru vydat v původním termínu s tím, že má nějaké slabé stránky a slibovat jejich vyřešení časem až po vydání. Jako hráč a zákazník si raději 2 měsíce počkám na více vyladěný produkt.
 
Máte v plánu si zahrát Homeworld 3?
V anketě šlo hlasovat od 9.2.2024 do 9.3.2024. Počet hlasujících: 6
Ano50 %
Zatím nevím, chci si o hře zjistit více informací.17 %
Ne33 %
reklama