reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP ENVY: 34" masivní AiO se zahnutou obrazovkou

8.10.2015, Jan Vítek, aktualita
HP ENVY: 34" masivní AiO se zahnutou obrazovkou
Společnost Hewlett-Packard včera v Barceloně představila své nové počítače All in One, tedy vše v jednom, ale také nové tablety, notebooky, 2 v 1 a konvertibilní tablety. My se podíváme na novou řadu AiO HP ENVY 34.
HP ENVY 34 All-in-One byl označen za světově nejširší AiO PC se zahnutou obrazovkou, což můžeme této firmě věřit. Však jde o široce rozkročený počítač s 34" obrazovkou, po jejíchž stranách jsou ještě navíc reproduktorové pásy. Měniče dodala pro HP společnost Bang & Olufsen





Výrobce využil panel typu IPS s poměrem stran 21:9 a rozlišením 3440 x 1440, tedy celkem 4,9 miliony pixelů. Ten je schopen pokrýt z 99 procent barevný prostor sRGB a má certifikaci od Technicolor.





Uvnitř najdeme Core i5 nebo Core i7 generace Skylake, přičemž standardem budou dvě jádra a integrovaná grafika. Zvolit si ale můžeme také "GeForce GTX 960A", což by mohla být nějaká speciální verze čipu GTX 960, pravděpodobně o něco pomalejší. Dále si můžeme vybrat mezi 8 a 16 GB paměti DDR4 a také 128GB SSD až 2TB HDD či hybridní disk. Cena ENVY 34 začíná na 1800 dolarech.

A pro ty, kteří o tak velké AIO nemají zájem, si HP připravilo také nové mení verze ENVY 24 a ENVY 27 s odpovídající úhlopříčkou displejů. I zde si budeme moci zvolit moderní Core i5 nebo Core i7, výše uvedenou RAM a úložná zařízení. Rozdíl je v tom, že tu máme na výběr i mezi grafikami AMD Radeon řady R7 a R9, ovšem o konkrétních čipech se zpráva nezmiňuje. Tyto počítače mají už rovné displeje s certifikací Technicolor a v nabídce je rozlišení Full HD, ale i Ultra HD. Menší ENVY 24 bude k dispozici od 1000 USD a větší od 1200 USD.

Zdroj: PC World
reklama