reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

In Win a designová mainstreamová skříň 503

16.4.2015, Jan Vítek, aktualita
In Win a designová mainstreamová skříň 503
Tchaj-wanský výrobce In Win si připravil novou skříň typu Middle Tower, která má spadat do jeho mainstreamu. Určena je pro ty, kteří chtějí elegantní úložiště pro své komponenty a nebude jim vadit okolo skříně pobíhat s prachovkou.
In Win 530 má totiž na předním panelu velké temperované sklo, zpod nějž jen zčásti koukají přední průduchy a nahoře zbylo místo také pro obvyklou sortu tlačítek, kontrolek a konektorů. Ono sklo je přitom posunovací, takže si budeme moci nastavit jeho polohu, ale otázka je, v jakém rozsahu. In Win tuto skříň představil již na začátku tohoto roku na CES a na trh ji uvede na začátku května.





Co se týče onoho předního panelu, pak ten obsahuje jeden port USB 3.0, dva USB 2.0 a dva audio. In Win si také připravil dvě verze této skříně - bílou s černým panelem a černou s červeně orámovaným panelem, přičemž ty jsou ještě vybaven podsvíceným ventilátorem buď s bílými, nebo s červenými LED.





Dovnitř se vejdou základní desky formátu ATX, Micro ATX nebo Mini ITX, dále až sedm karet s maximální délkou 408 mm, to pokud je vměstnáme do prostoru mezi diskovou a mechanikovou šachtou. Procesorový chladič může mít na výšku maximálně 170 mm a mezi trayem a pravou bočnicí je 27mm prostor.

Mechaniková šachta má dvě pozice, k nimž se musíme zpředu dostat právě posunutím skla a pak tu jsou čtyři pozice pro 3,5" nebo 2,5" zařízení vybavené šuplíky EZ Swap. Pro chlazení poslouží dva 120mm ventilátory, jeden zadní a jeden spodní, ovšem výrobce už neuvádí, které pozice jsou v základní verzi už zaplněny a které ne. Zajímavé také je, že tu nemáme žádné vrchní pozice, což je dnes spíše výjimka. Celkové rozměry skříně 503 jsou 440 x 210 x 473 mm a hmotnost 5,9 kg, takže je zřejmé, že je vyrobena přinejlepším z 0,7mm, ale spíše z 0,6mm plechu.

Zdroj: Hexus.net
reklama