reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Malebný Witcher 3: Blood and Wine se blíží, koukněte na teaser

11.5.2016, Jan Vítek, aktualita
Malebný Witcher 3: Blood and Wine se blíží, koukněte na teaser
V poslední době se objevovaly nezaručené informace o blížícím se expansion packu Blood and Wine pro úspěšného třetího Zaklínače. Možná i proto se v CD Projekt Red rozhodli, že je už na čase vypustit do světa alespoň trailer.
Witcher 3: Blood and Wine už od začátku zaujal svým grafickým zpracováním, které je velice malebné a na rozdíl od lokací původní hry z něj vyzařuje mír a nejde o potemnělý a válkou zničený svět. Však se také Geralt podívá do vévodství Toussaint, které je netkuto nilfgaardským konfliktem, a to prý aby našel a zneškodnil bestii, která tento region terorizuje.





Nyní se tak už můžeme podívat na nový trailer, který ukazuje leccos z prostředí Toussaintu. Už úvodní upozornění nám sděluje, že Blood and Wine nabídne krev (překvapivě), projevy násilí, nahotu i sex, vulgarismy a virtuální alkoholové opojení, zkrátka vše, co má Zaklínač správně obsahovat.


V traileru Geralt cestuje do hlavního města Toussaintu, což je prošpikováno scénou, kde si monstrum smlsne na nějakém nebožákovi a pak vidíme město v plamenech. Trailer očividně využívá scény zabrané v samotné hře. Potvrzeno bylo také už datum, kdy se Blood and Wine konečně dočkáme. Bude to v samotném závěru tohoto měsíce, čili 31. květen. Má jít o poslední oficiální rozšíření původního Zaklínače 3 a tvůrci nám slibují, že rozhodně budeme mít kam cestovat a co zkoumat.

Zdroj: YouTube

reklama