reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI vyráží na roadshow po českých univerzitách

25.3.2015, Jan Vítek, aktualita
MSI vyráží na roadshow po českých univerzitách
Společnost MSI ohlásila, že vyrazí na Gaming Roadshow 2015 po České republice. Dorazí do třech vysokých škol v Brně, Plzni a Českých Budějovicích a vyrazí již na konci tohoto měsíce. Připraveny má novinky i dárky.
MSI se tak na třech vysokých školách chystá prezentovat své herní notebooky, počítače a komponenty MSI GAMING. Zájem si se tak mohou podívat například na výkonný notebook MSI GT80 Titan s mechanickou klávesnicí a dvěma mobilními GeForce GTX 980M nebo na MSI GS30, lehký notebook spojený s desktopovou základnou, v níž se ukrývá karta GeForce GTX 970. Oba produkty jsme již měli v recenzi na serveru Svět mobilně, takže se můžete podívat na to, jaký výkon a další vlastnosti od nich můžeme očekávat.





MSI tedy na samotném konci března dorazí na VUT do Brna, prvního dubna zavítá na ZČU do Plzně a další den pak na JČU do Českých Budějovic (vstupné se nehradí). Vždy jde tedy o jeden den, kdy se můžete podívat na nový hardware a v tombole možná vyhrajete jeden z připravených dárků. Tím hlavním je grafická karta MSI NVIDIA GTX 750Ti GAMING.





Firma také připravila akci ve spolupráci s prodejcem CZC.cz. Stačí si objednat některý z produktů řady MSI GAMING, zadat do poznámky heslo MSIROADSHOW a můžeme získat herní myš MSI Interceptor DS200 nebo draka MSI. Firma však neprozradila, kolik těchto cen má připraveno, jen to, že si musíme na CZC.cz daný produkt koupit od 31. března do 9. dubna.

Více informací o jednotlivých akcí v rámci MSI Gaming Roadshow 2015 naleznete na příslušných stránkách (viz zdroj).

Zdroj: TZ MSI
reklama