reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung ukázal AiO PC7 se zahnutým displejem

30.12.2014, Jan Vítek, aktualita
Samsung ukázal AiO PC7 se zahnutým displejem
Posledním hitem mezi monitory značky Samsung je zahnutá obrazovka, kterou nabízí třeba horká novinka v podobě modelu SE790C. Samsung ale chystá i celé počítače All in One vybavené zahnutými displeji.
Dle všeho má jít o novou řadu Samsung All-in-One PC7, která bude oficiálně představena příští týden v Las Vegas na CES 2015. Vedle toho budou představeny i nové notebooky řady 9 z edice 2015, přičemž Samsung ohlásil, že už žádný nový produkt neponese jeho značku ATIV, která má konec konců "divný šmak".





All-in-One PC 7 budou nejen představeny, ale brzy přijdou i na trh, a to ještě v lednu. Půjde o vůbec první počítače typu AiO, které budou vybaveny zahnutým displejem, přičemž Samsung si pro to vybral 27" úhlopříčku. Rozlišení ale bude spíše zklamáním, neboť půjde o Full HD. Vedle toho nám nové AiO nabídne dva 10W reproduktory a také vestavěný TV tuner, na což ukazuje zadní anténní konektor. PC 7 tedy můžeme označit za spojení televizoru a PC, které bude určeno především pro sledování televizního vysílání a filmů.





Co se týče hardwaru, pak uvnitř se nachází některý z procesorů řady Intel Core i5, dále 8 GB operační paměti, kombo 128GB SSD a 1TB pevného disku a jako systém byl vybrán Windows 8.1. Více se dozvíme někdy později.

Ještě se ve zkratce zmíníme o Samsung Notebook 9 2015 Edition. Půjde o 11,8mm tlusté a 950 gramů těžké přístroje, které tak budou především mobilní, k čemuž přispěje až 12hodinová výdrž na baterie. K zahození není ani hliníkové tělo typu unibody a 12" displej IPS s rozlišením 2560 x 1600. Půjde o celkově dražší stroje založené na moderních Intel Core M 5Y10c 14nm generace Broadwell s HD Graphics 5300, 8 GB RAM a 256GB SSD. Namísto značky ATIV využívané pro produkty Samsung s OS Windows bude firma využívat prostě a jednoduše své vlastní logo.

Zdroj: Hexus.net
reklama