reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tt eSPORTS uvádí cenově dostupnou herní myš Talon

23.9.2014, Jan Vítek, aktualita
Tt eSPORTS uvádí cenově dostupnou herní myš Talon
Na trh se dostala nová série počítačových myší nesoucích značku Tt eSPORTS, takže je zřejmé, že jde o herní modely. Výrobce o nich říká, že jde o produkty pro uživatele, kteří nechtějí moc utrácet, ale přesto rádi něco navíc.
Počítačové myši Tt eSPORTS Talon se dělí na dvě verze, a to základní Talon a pak Talon Blu. Jediný rozdíl mezi nimi je v podsvícení, jak ostatně ukazuje následující fotografie. Myši Talon jsou tedy určeny pro ty, kteří rádi výraznější podsvícení, které zde zasahuje v podstatě do celého těla a Talon Blu mají pouze podsvícené kolčko logo a trošku i boky.





Nejde tedy o ty nejlepší myši na trhu, však jejich prodejní cena se má pohybovat i pod 20 USD, čemuž také budou odpovídat jejich specifikace.





Thermaltake uvádí, že Talon jsou vybaveny infračerveným optickým senzorem Avago 3050, který nabídne rozlišení až 3000 dpi. To však můžeme změnit pomocí tlačítka na vrcholu myši a vybrat si také hodnoty 500, 750, 1500 a 2500 dpi. Celkem tu je šest tlačítek se spínači značky Omron, USB kabel má délku 1,5 metrů a hmotnost myši je upravena pomocí závaží, ovšem to nelze vyjmout.





Co se týče podsvícení, pak můžeme měnit také jeho barvy. Na výběr je šest odstínů, a to oranžová, žlutá, modrá, tmavě modrá a fialová. Je tu tedy i sedmá možnost, a to kompletně vypnout podsvícení. Thermaltake také udává, že design myši je vhodný pro leváky i praváky, ovšem tomu neodpovídá umístění tlačítek na levém boku. Pokud je ale pomineme, pak samotné tělo opravdu je souměrné a dokonce si ho budeme moci i trošku upravit pomocí odnímatelných bočních panelů, na což ukazují i křížové šroubky na spodní straně myši.

Pro Talony není k dispozici žádný software, takže Thermaltake nám neumožní pro ně tvořit makra, natož pak celé herní profily. Tomu se ale vzhledem k ceně určující postavení na trhu nelze divit. Na ten mají dorazit 20. října.

Zdroj: Hexus.net
reklama