reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Windows 10 dostaly stránky s historii aktualizací

10.2.2016, Jan Vítek, aktualita
Windows 10 dostaly stránky s historii aktualizací
Společnost Microsoft zprovoznila stránky, na něž bude dávat informace o minulých aktualizacích systému Windows 10. Můžeme se tak podívat, jaké problémy daná aktualizace řešila, co přinesla nového, atd.
Microsoft tedy zprovoznil stránky Windows 10 Update History, jejichž úkolem je poskytnout přehledné informace o uvolněných aktualizacích a také odkazy na další ještě podrobnější informace včetně instrukcí. V této době jsou na těchto stránkách zatím dva záznamy týkající se jednak původní verze Windows 10 z července 2015 a pak novější verze 1511 z listopadu. V obou případech jde o aktualizace z 9. února letošního roku.





Mluvčí Microsoftu k těmto novým stránkám uvedl, že se je jeho firma rozhodla zprovoznit na základě zpětné vazby od uživatelů, kteří chtěli mít k dispozici lépe podané informace o jednotlivých aktualizacích. Nové stránky tak budou nabízet přehled o každé budoucí aktualizaci, a poslouží tak i jako jejich historický záznam.

Prozatím tam tedy máme dva záznamy týkající se dvou různých "větví" systému Windows 10, který v listopadu dostal velkou aktualizaci, již ale někteří dosud nemusí mít nainstalovanou, tedy především uživatelé profesionální verze systému a firmy. Doufejme tedy, že Microsoft na těchto stránkách zapracuje a vylepší jejich prostý stromový rozbalovací seznam, v němž bychom se zanedlouho snadno ztratili. Hodilo by se především filtrování a pokročilé fulltextové vyhledávání s podmínkami.

Zdroj: Windows 10 Update History
reklama