Realtek AC97
S touto integravanou zvukou kartou mam takovy problem...(teda spis win s ni ma problem ). Jednoho krasneho dne (tim myslim dnesek) jsem si zapl pocitac, prihlasil jsem se a nic. Ticho jako v hrobe. Delalo to zvuky jenom pres bednu. Tim zvuky myslim takove to "tůt". Zkousel jsem ovladace WDM_A400 a WDM_R167. Kazda instalace sla uplne v klidu ale po rebootu PC zase nic. Porad ticho. Nevite pls co s tim?
V nastavení zvuku máš správne zariadenie?Nemá náhodou grafika vlastný zvukový ovládač?A je predvolená zvukovka na grafike?
Alebo pozri, či ti niekto nezasunul blbo konektor od repro.
Alebo pozri, či ti niekto nezasunul blbo konektor od repro.
Mě se stalo něco podobného s mojí SB Audigy. Způsobil jsem to pustenim MP3 ihned po nabehnutí plochy (evidentne pred kompletnim nabehnutim systemu, ovladacu). A bylo ticho. Pomohlo až vyndání ZK, restart a nová instalace.
Takže pokud reinstall ovladačů nepomůže, zkusil bych Zvukovku vypnout v biosu, restart + odstranení vsech ovladačů, a opětovné povolení v biosu a install.
Takže pokud reinstall ovladačů nepomůže, zkusil bych Zvukovku vypnout v biosu, restart + odstranení vsech ovladačů, a opětovné povolení v biosu a install.
V repracich nic neni, protoze inak by nedelala bedna "tůt". Zkusim to kopmlet preinstal i s vypnutim zvukovky v biosu. Pak se ozvu.
Tak jsem to zkusil a nic. Porad z ni nevyrazim ani tuk. tak sem zacal premyslet, jetli by nebylo lepsi se kouknout po nejake bazarove zvukovce...
Asi ano. Zrejme uz na mainboardu neco odchazi (kondiky?) a tim padem zacinaji odchazet komponenty...
Takze rychle a snadne reseni - externi zvukarna.
Jinak pro speedsnaila - ted jsem vytah ze skrine starou Audigy (1) a uz s ni ani nepostne pocitac. Vivat Creative za G-Luxon kondiky na ni :rolleyes: :(
Takze rychle a snadne reseni - externi zvukarna.
Jinak pro speedsnaila - ted jsem vytah ze skrine starou Audigy (1) a uz s ni ani nepostne pocitac. Vivat Creative za G-Luxon kondiky na ni :rolleyes: :(